Renovering huset,  Vardag

Litet projekt och rensning!

God Morgon! Har ni sovit gott? Vi har faktiskt haft en bra natt, tack för det! Leona är fortfarande snorig och hostig, dock känns det som att det är lite mer på bättringsvägen då det verkar ha “lossnat” lite. ♥
Rickard och hans pappa håller på och kör skräp från vårat garage. Äntligen tar vi tag i det, det har varit kaos ända sen vi renoverade köket. Lowa följde med som sällskap, Leona sitter och myser med mig och Leia pysslar. Jag ska snart ta tag i alla måsten här hemma. Det känns inte som man gör annat än att plocka i och ur diskmaskinen, tvättar och städar! Ska bädda rent i barnens rum också. Och sedan ska vi försöka komma ut på en promenad också! Denna gången ska jag klä mig lite varmare. Borde köpa på mig ordentliga termobyxor. Fick ett sms igår från min syster som ville låna ett par, när jag skrev att jag inte ägde några så svarade  hon.
” du är ju mamma, du måste ha sånt” Och de har hon ju faktiskt rätt i, vet inte varför jag inte har prioriterat det =P

Nu ska jag visa er mitt lilla projekt som jag gjorde i köket igår, det är inte riktigt färdigt ännu, men ni ska få se ändå=)

Jag fick en bild i huvudet att jag ville ha en krok och att jag skulle måla in den i samma färg som väggen. En sån här klok har barnen i sina rum , dock har jag inte målat dom ännu, jag vet inte om jag ska det heller.
Men till köket valde jag att måla in den i den gråa kulören som vi har från Nordsjö.


Pallarna som vi har vid köksön, köpte vi för ett tag sedan. Eftersom vi har skräddarsytt våran köksö så att den skulle passa vårt kök så behövde vi lite mindre pallar. Att hitta de som var små och smidiga var inte det lättaste.  Men dessa blev perfekt i storlek. Dock var de ett helskotta att få ihop dom, jag skulle bygga ihop en själv, men bröt ihop efter halva och sen lät jag Rickard göra det. Men nu när de är på plats så blev det riktigt bra i storlek! Men som ni ser så är de inte helvita längst ned. Så tanken är att jag ska måla om, frågan är om jag kanske skulle måla dom i samma färg som väggen också? Vad tycker ni?

Nu ska jag ta tag i dagen och börja med alla måsten! Jag tittar in lite senare och ska visa er barnens nya favoriter. Vi satt i flera timmar tillsammans igår! ♥
Hoppas ni får en fin start på er Fredag!

P&K / Angelica

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.