Litet projekt och rensning!

God Morgon! Har ni sovit gott? Vi har faktiskt haft en bra natt, tack för det! Leona är fortfarande snorig och hostig, dock känns det som att det är lite mer på bättringsvägen då det verkar ha ”lossnat” lite. ♥
Rickard och hans pappa håller på och kör skräp från vårat garage. Äntligen tar vi tag i det, det har varit kaos ända sen vi renoverade köket. Lowa följde med som sällskap, Leona sitter och myser med mig och Leia pysslar. Jag ska snart ta tag i alla måsten här hemma. Det känns inte som man gör annat än att plocka i och ur diskmaskinen, tvättar och städar! Ska bädda rent i barnens rum också. Och sedan ska vi försöka komma ut på en promenad också! Denna gången ska jag klä mig lite varmare. Borde köpa på mig ordentliga termobyxor. Fick ett sms igår från min syster som ville låna ett par, när jag skrev att jag inte ägde några så svarade  hon.
” du är ju mamma, du måste ha sånt” Och de har hon ju faktiskt rätt i, vet inte varför jag inte har prioriterat det =P

Nu ska jag visa er mitt lilla projekt som jag gjorde i köket igår, det är inte riktigt färdigt ännu, men ni ska få se ändå=)

Jag fick en bild i huvudet att jag ville ha en krok och att jag skulle måla in den i samma färg som väggen. En sån här klok har barnen i sina rum , dock har jag inte målat dom ännu, jag vet inte om jag ska det heller.
Men till köket valde jag att måla in den i den gråa kulören som vi har från Nordsjö.


Pallarna som vi har vid köksön, köpte vi för ett tag sedan. Eftersom vi har skräddarsytt våran köksö så att den skulle passa vårt kök så behövde vi lite mindre pallar. Att hitta de som var små och smidiga var inte det lättaste.  Men dessa blev perfekt i storlek. Dock var de ett helskotta att få ihop dom, jag skulle bygga ihop en själv, men bröt ihop efter halva och sen lät jag Rickard göra det. Men nu när de är på plats så blev det riktigt bra i storlek! Men som ni ser så är de inte helvita längst ned. Så tanken är att jag ska måla om, frågan är om jag kanske skulle måla dom i samma färg som väggen också? Vad tycker ni?

Nu ska jag ta tag i dagen och börja med alla måsten! Jag tittar in lite senare och ska visa er barnens nya favoriter. Vi satt i flera timmar tillsammans igår! ♥
Hoppas ni får en fin start på er Fredag!

P&K / Angelica

15 reaktioner till “Litet projekt och rensning!

 1. Skönt att förkylningen är bättre på lillskruttan. Ni har det Såå fint! ?? Jag skulle absolut inte måla pallarna. Det är ju jättesnyggt att få in lite trädetaljer! Kram kram

 2. Så fint ni har det! Eftersom vi är påväg att byta kök och eran köksö ser ut att passa perfekt hos oss, måste jag fråga hur ni gått tillväga när ni byggt den? Fick ni bestämma mått och så tot ni in en firma som byggde den?

  1. Tack söta! Åh vad roligt att ni ska renovera köket, spännande!
   Vi mätte själva ut i köket vad vi skulle kunna tänka oss för storlek på själva köksön och sedan på bänkskivan. Vi valde att ha lite överhäng på alla sidor. Pga att det är ganska litet där vi valde att ha den så är överhänget inte ”standard” Men det räcker ändå så att man kan sitta där. Vi är supernöjda verkligen! Vi valde alla mått och sedan hjälpte dom som gjorde köket att rita in i deras program så vi fick se hur det blev. Men vi valde alla mått och justerade precis så som vi önskade! =)

    1. Haha ingen fara 🙂 tänkte nästan att det var så haha!
     Ja vad kul, hoppas du kommer gilla dom lika mycket som jag 🙂 kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer