Dom överraskade mig..

Godkväll. Har haft en härlig dag på jobbet på neonatalen. Det har varit fullt upp minst sagt, vi har inte suttit många minuter. Många bebisar som vill ut och träffa sina föräldrar innan jul, vissa som ska ut alldeles för tidigt dock. Men vilket team vi är. Jag kan säga att man verkligen är i goda händer om man kommer till US, det kommer bebisar runt om från hela landet och det är så fantastiskt och se hur alla ställer om sig för att ta emot bebisar som kommer och göra det absolut bästa för dom.
Jag kör ett kvällspass imorgon också, så får vi se hur det ser ut då. Jag gillar verkligen detta med att vara på en intensivvårdsavdelning, man vet inte alls hur det ser ut nästa gång man kommer dit.

Kom hem till barnen som sprang till mig och hoppade upp i min famn. Leona tror jag hade saknat mig för hon blev också överlycklig när jag kom hem. Blev så varm i hjärtat!
Så sjukt imponerad av Rickard också, vi insåg på förmiddagen att jag hade åkt iväg med vagnen kvar i bilen. Så han hade varken vagn eller någon bil hemma. Men eftersom han behövde handla så satte han Leona i bärselen och gick till affären med alla barn och handlade.
Dessutom så hade de handlat ingredienser och bakat som dom överraskade med när jag kom hem! ♥

Plus att han hade fotat också, för Leia hade sagt, att skulle mamma varit hemma nu så hade hon fotat! Haha.


tror någon smakade lite på smeten 😉 


Jag är inte mycket för cheesecake egentligen, men denna var verkligen riktigt god. Smarrig och gjord med pepparkaksbotten. Vilket gjorde den extra julig. Denna skulle vara perfekt dessert på julafton! ♥ Vill ni att jag ska ta reda på receptet och delar med mig?

NU ska vi slå in de sista klapparna. Tänk att det snart är julafton. Hela köket är färdigt förresten. Imorgon får jag se det i dagsljus. Får nypa mig lite i armen, det känns inte som det är vårt än. Så spänd på att få visa er resultatet! =)

Puss & Kram/ Angelica

6 reaktioner till “Dom överraskade mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg