Du borde skriva en bok om detta!

-Annons i samarbete med mittgodaste.se-

God Morgon!  Skiner solen på er? Igår öste regnet ner men idag skiner solen igen, inget jag tar så mycket del a visserligen. Tänk om man kunde ligga i en solstol med en drink i handen och slappna av, det kanske jag kan efter helgen. Denna flytt tror jag är det absolut jobbigaste flytten någonsin. 2 dagar kvar.. jag räknar ner. Nu kommer vi inte flytta på ett bra tag.. Det tar på allas psyke och krafter verkligen. 

Så jag tänker att vi behöver boka in någon form av semester att se fram emot. Vi planerar en tur till Astrid Lindgrens värld, det var längesen vi var där nu och jag tycker det är mysigt. Dock har vi inte bestämt om vi ska åka över dagen eller om vi ska sova över, kikade lite boende alternativ igår men det verkar mest fullbokat överallt.. men jag ska leta vidare, eller har ni tips på bra boende nära Astrid Lindgrens värld? ♥

Jag ska visa er den magiska tårta vi hade här hemma på Leias kalas i söndags. Denna gången beställde jag en enhörning! Love IT! Gillar verkligen att sen är stilren och de ljusa färgerna! Den smakade som vanligt väldigt gott. Jag beställde den från min favorit som ni hittar HÄR. Ni som vill se alla vackra tårtor följ henne på Instagram. Och alla Motalabor, när ni är ute efter tårtor så tycker jag ni ska beställa från mittgodaste! Ni kommer inte bli besvikna!

Visst är den fin?! ♥

Igår fick jag också min journal från förlossningen, fick den tidigare än jag räknat med, känns bra att läsa den. Den är så som jag upplevde förlossningen, dock stämmer tyvärr inte klockslagen riktigt, jag undrar varför, men det verkar vara så att de skrev in mig en kvart efter att jag ringde in? För Rickard messade nämligen både min mamma & sin mamma när vi var framme.
Men det känns skönt ändå att ha journalen och kunna läsa, reflektera och ta in. Får tårar i ögonen av lycka när jag läser. ♥ Underbara unge. En månad sen är det idag, inte förstå att hon funnits hos oss redan en månad. Så självklar.

 
Nu kan jag äntligen dela med mig av min förlossningsberättelse när jag har tillgång till hela journalen. Den är ändå lite komisk när man pratar om den. När jag träffade Marie förra veckan och berättade för henne så sa hon ” du borde skriva en bok om detta” och så skrattade hon! hihi
Är osäker på om jag hinner få ner hela historien innan vi flyttar.. Hinner jag inte så kommer den i början på nästa vecka. Hoppas ni har tålamod! ♥

Nu ska jag redigerar lite bilder sedan grotta in mig i pappersarbete. I eftermiddag/kväll fortsätter packningen. Puh.

Ha en fantastisk dag!

Puss & Kram / Angelica

5 reaktioner till “Du borde skriva en bok om detta!

  1. Spännande att läsa journalen 😉

    Vi har också funderat på Astrid Lindgren men upptäckte att vi är lite sent ute… tackolov har vi så lång semester så lutar mot några dagar i augusti 🙂

    1. Ja jättespännande att läsa den. Ska skriva ner allt när vi flyttat klart så ska ni få ta del av den<3

      Ja jag upptäckte också att vi nog är ute i lite sen tid,, så det får nog bli en dagsutflykt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg