Jag Vardag

God morgon..

28 juni, 2017

God morgon finisar,har ni sovit gott? Jag har  sovit dåligt inatt. Huvudet går på högvarv med allt. Idag är det fullt upp verkligen och dagen kommer gå i ett. Först jobb på kontoret, sen har jag ett möte inplanerat på lunchen , sedan besök på BVC! Dags för månsdskontroll av Leona. ♥

Igår eftermiddag flydde vi kaoset här hemma och åkte hem till mamma och åt kvällsmat. Så skönt att slippa se kaoset en stund. Min lillasyster Alice är hemma från Stockholm då hon ska till Bråvalla, hon höll på att packa för fullt i hela vardagsrummet och jag hittade ett par snygga solglasögon, tänkte sno dom men hon blev mer eller mindre galen 😉

Kikar in ikväll och uppdaterar er lite mer .

Hoppar ni får en härlig onsdag:)

Puss

Läs också..

3 Kommentarer

 • Reply Lotte 28 juni, 2017 kl. 08:26

  Klart du skulle få behålla solglasögonen, de va ju skitsnygga på dig 😉
  Lycka till både på bvc och allt packande…
  http://www.lotte4.blogspot.se

  • Reply angelica 28 juni, 2017 kl. 22:27

   Eller hur, jag tyckte jag kunde fått dom 😉 Men jag får se om jag kan hitta några liknande någonstans, jag är ju så svag för rosa 😉

   Tusen tack <3 Hoppas allt är bra med dig!

 • Reply Mirre 28 juni, 2017 kl. 10:54

  Skönt att själv få bli ompysslad ibland

 • Lämna en kommentar