Jag,  Vardag

God morgon..

God morgon finisar,har ni sovit gott? Jag har  sovit dåligt inatt. Huvudet går på högvarv med allt. Idag är det fullt upp verkligen och dagen kommer gå i ett. Först jobb på kontoret, sen har jag ett möte inplanerat på lunchen , sedan besök på BVC! Dags för månsdskontroll av Leona. ♥

Igår eftermiddag flydde vi kaoset här hemma och åkte hem till mamma och åt kvällsmat. Så skönt att slippa se kaoset en stund. Min lillasyster Alice är hemma från Stockholm då hon ska till Bråvalla, hon höll på att packa för fullt i hela vardagsrummet och jag hittade ett par snygga solglasögon, tänkte sno dom men hon blev mer eller mindre galen 😉

Kikar in ikväll och uppdaterar er lite mer .

Hoppar ni får en härlig onsdag:)

Puss

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *