Easy cover på väggarna och grym rabatt.

-Annons i samarbete med thefashionroom.se-

Godkväll. Startade dagen med lite jobb, idag har de stora kidsen varit med farmor hela dagen, badat i det härliga vädret. Det har inte gått någon nöd på dom. Rickards moster och kusin ifrån Norge är hemma också, så barnen har umgåtts med dom också. De hade fått med dom till stranden flera gånger, även ett litet kvällsdopp. Det känns bra när jag vet att de stora barnen har det bra om dagarna när vi har en del måsten. Men jag tänker också att jag ska börja leta efter någon dagstripp eller om vi kanske faktiskt skulle sova över natt någonstans. Det lockar faktiskt att komma hemifrån och bort från alla måsten och bara vara familjen. OM så bara för ett dygn, men så ska jag ta mig ork att leta reda på något mysigt och smidigt ställe att åka till också 😉
Under eftermiddagen fortsatte vi vår renovering av hallen, vi måste komma framåt så att den blir färdig , man ser den ju från alla rum man kommer ifrån, så man blir ju så galet irriterad när man ser hur den ser ut.
Den är väldigt mörk och murrig också hallen, och väggen hade en röd/terrakotta färg som ni ser. Vi rev ner hela under eftermiddagen och har börjat att sätta renoveringstapet. Det är första gången jag använder mig utav en sån.


Så smidigt verkligen. Istället för att bredspackla hela väggarna sätter man upp denna Easy Cover på väggarna, så kan vi enkelt måla sen efteråt.Det kommer bli bra. Men hallen är verkligen inte så enkel, eftersom man har trappen att tänka på, plus lite sneda väggar lite varstans.Men vi har fått hjälp av min svägerska. Hon och jag var ett riktigt bra team och vi har kommit en bra bit på vägen i hallen. Tusen tack för all hjälp! ♥
Rickard har dessutom börjat måla dörren vit. Allt ska bli vitt hörrni. Det kommer bli bra när det blir färdigt.

Imorgon ryker golvet också. Varje sak som vi river bort blir som en slags feng shui.
Vi kommer lägga in även ett ljusare golv, jag tror det kommer bli riktigt bra i slutändan. Även om det är LÅNGT kvar tills det är helt färdigt så ser jag ändå ljuset i tunneln, Ikväll är jag mer positivt än igår. Det vänder fort i svängarna 😉

Nu tänkte jag tipsa er om en härlig rabatt. I helgen fram till söndag 23/7 kl 23:59 kör thefashionroom.se 20% rabatt på hela sortimentet. Grymt va?

Fynda bland massa fina produkter till grymma priser. Jag har själv precis fyndat den nya LIA lampan från mr maria till Leias rum, den passade perfekt till henne medans Lowa har Miffylampan hos sig. ♥

Jag vill även tipsa om det fina marknadsståndet från Kids Concept. Våra barn älskar att leka med det och vi får köpa fika och glass flera gånger om dagen. 🙂


Om ni vill passa på att fynda så kommer ni direkt till hemsidan HÄR.
Glöm inte ange koden: TF20 i kassan innan ni slutför köpet! Happy shopping! ♥

Nu ska jag sätta mig i soffan och slå på den gamla filmen Drömkåken, tänker att vi kan kika på den och tänka att vår Everest här hemma inte är så hemskt trots allt 😉 Haha.

Puss på er!

2 reaktioner till “Easy cover på väggarna och grym rabatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer