En av alla underbara montrar jag besökte på formex.

Jag hade tänkt visa er bilder från formex tidigare, men alla sjukdomar har kommit emellan.
Lowa är idag på dagis för första gången på över en vecka, Leia är hemma med mig och myser. Hennes prickar är fortfarande inte helt torra så några dagar till får hon bli hemma tills hon inte smittar längre.
Men jag är glad att hon har fått en lindrig dos av detta, Hon har ganska många koppar på kroppen, men de har slutat att klia nu verkar det som. och vi har haft en fantastisk skum som kyligt och lindrat kliet på henne.

_14A2682

 

Den första underbara montern vi besökte när vi kom fram till formex var Mateus.

_14A2422

_14A2421

_14A2415 _14A2418 _14A2419

Inte nog med att man fick njuta av det fantastiska porslinet, man fick även smaka på de god bakverken som prydde det vackra porslinet. Jag blev verkligen förälskad i porslinet och är sugen på ett vackert kakfat. Visst är det underbart?

Kram / Angelica

En reaktion till “En av alla underbara montrar jag besökte på formex.

  1. Åh va roligt ! Jag skulle så himla gärna vilja besöka formex någon gång.
    Jag har kärat ner mig lite i de fina kähler vaserna och skulle GÄRNA ha dem i både vitt/silver och vitt/pärlemor,
    men nu har jag belagt mig själv ( och resten av familjen ) med köpstopp fram till semestern.
    Drömresan är bokad och det kommer bli en minst sagt DYR ( men härlig ) historia ! 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg