För alla shoppingtokiga mammor! 

God morgon fina. Har ni sovit gott? Här hemma har vi haft en okej natt, jag är fortfarande ostabil i min magen och brustabletter och omeprazol är min räddning just nu.. Jag hoppas verkligen detta försvinner snarast.. Och jag försöker ta dagarna i en lugnare takt inombords…

Jag har märkt att jag börjat tänka väldigt mycket.. På jobbigt saker. Oroar mig i onödan osv, och jag inser att jag måste bearbeta detta på ett eller annat sätt. Jag tänker mycket på hemska saker som kan hända, men det är ju inte sunt att tänka så, för man kan ju inte gå runt och va rädd för allt här i livet. 

Men det blev inte bättre av att jag kollade på Sofias änglar igår, åh jisses vad jag grät. Såg ni programmet? Fy säger jag 🙁 man är inte värd att bli lämnad sådär. Tänk så orättvist livet kan vara.

Nu till något annat 🙂

Min fina bloggkollega Sandra har precis öppnat upp sin grymma webshop, så underbara kläder till barnen, från prematur och uppåt. 🙂 in och kika vetja. 

 
Ni hittar hemsidan HÄR

Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg