En dag i pulkabacken och vår andra vlogg!

God kväll kära ni. Hur har ni det? Här har vi haft fullt upp. Idag är enda dagen som jag varit ledig i helgen. Igår satt jag med papper hela dagen, men nu ligger vi i fas. Så det känns bra! Veckan som kommer är fullspäckad. Med jobb, möten , jag ska plåta till en tidning osv. Sedan avslutar vi veckan med ett besök på formex. Även om den är intensiv så ser jag fram emot den. =) Den börjar med två pass på Neo!

Så idag har vi haft en riktig mysdag! Eftersom vi inte har haft någon snö här hos oss så bestämde vi oss för att helt enkelt ta oss dit snön är! Barnen har verkligen tjatat om att få åka pulka. Så idag packade vi in oss i bilen och åkte mot Ombergsliden, jag har faktiskt inte varit där tidigare.

Vilken dag vi har haft. Tillsammans med nära och kära! ♥ Även fast vi inte åkte alls långt hemifrån så kändes det som riktig semester uppe i fjällen, och vi blev nog alla lite sugna på att åka iväg på en riktig skidsemester!
Dessutom filmade vi så därför får ni nu följa med oss i vår andra vlogg. Denna gången är även jag med framför kameran 😉
Hoppas ni tycker om den! 

Glöm inte gilla och följa våran youtubekanal! 

Nu ska jag svara på alla era kommentarer och mail innan jag stänger ner för kvällen!

Var rädd om er! Puss/ Angelica

 

9 reaktioner till “En dag i pulkabacken och vår andra vlogg!

 1. En sån trevlig vlogg, så kul att se, vilken härlig dag ni haft! Ni är verkligen duktiga på att vlogga, jättebra! Ha en fin vecka!

  1. Vad roligt att du gillar dom, vad glad jag blir:) jag tycker det är roligt och filma men är så ny på detta, så extra roligt att du gillar det!
   Kram

 2. Måste fråga, vad har ni för babyskydd? Ser att alla tre små sitter i baksätet och vi som väntar nr 3 letar med ljus och lykta efter ett babyskydd som är litet så att man kan placera det i baksätet och fortfarande använda båda framsätena…

  1. Hej, vi har ett babyskydd från besafe som vi är jättenöjda med. Det passar jättebra för oss, har du kikat på det? 🙂 lycka till i jakten och med bebisen 🙂

  1. Backen var så lite så de fick inte upp någon hög fart 🙂 annars i större backar osv brukar de ha hjälm på sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg