En liten uppdatering från mig och tips på fin julklapp till barnen.

– innehåller reklam för miniroom.se-

Jisses, jag började skriva detta inlägg i fredags, men hann visst inte färdigt, men jag tänker att jag publicerar detta ändå 🙂

Helgen väntar runt hörnet. Äntligen känns det som, det har varit en turbulent vecka , det har inneburit mycket pusslande för att få ihop det, jag har haft barnen hemma extra från förskolan för att jag tyckt att Leona varit lite hostig, Lucie har varit frisk länge, men det är liksom smidigare att ha båda hemma än att försöka lämna en hemma, dessutom så får jag ju då inte ta med mig Leona in vid lämning, ja ni förstår. Men Leona blev sjuk torsdagen före höstlovet, så hon har varit hemma i två veckor, fortfarande lite hostig , men inte sjuk, och feberfri har hon varit i över en vecka. Hennes näsa hade runnit när de var ute. Men det gör det ju på alla människor nu=) Jag tyckte att vi hade bra marginaler.
men ändå ringde de hem henne från förskolan efter en timme. Så hon har varit hemma med mig sen. ♥  inte torkat näsan en enda gång och hon har knappt hostat. Så ja…. jag vet inte.
Jag tyckte som sagt vi hade bra marginaler, efter två veckor. Men men. Nu kör vi en ledig helg och hoppas på att de kan gå på måndag igen. Nu håller vi alla tummar.

Jag har haft lite obalans i mina värden senaste tiden, så det har varit mycket provtagningar och jag har också fått en skjuts med energi. Jag hoppas det ska bli ordning på det hela nu, hoppas kunna må bättre och på så vis, kunna bli lite mer aktiv både här och på instagram, men ibland kommer ju livet emellan och då måste man stanna upp och lyssna på kroppen helt enkelt.

Något som är nytt för mig detta år är att jag redan har julkänslor, Alltså va? Jag har aldrig julkänslor, visst att jag alltid tycker det är lite mysigt, men i år är det något utöver de vanliga, jag vill redan börja pynta? verkligen inte likt mig alltså.
Men det är väl rolig att jag har fått det tänker jag , så kommer nog bli lite extra pynt och mys här hemma, kanske ett o annat julpyssel. ♥

Sen har jag också börjat fundera på julklappar, barnen har redan skrivit deras önskelistor och det är lika bra att vara ute i god tid, kanske ännu bättre tid än förra året. Därför vill jag passa på ett tips er om en liten förtidig julklapp som faktiskt redan fått flytta hem till småtjejerna. De har länge önskat sig ett kök , och jag har länge letat och letat. Sen när jag hittade detta, så blev det självklart att klicka hem det, Så fint och så många fina tillbehör som ingår, det gillar jag. ♥
Jag beställde hem detta från miniroomoch det kommer från märket jabadabado, och vill ni kika in köket så hittar ni det här, jag köpte det rosa men vet att det även finns i grått.


Köket har blivit så populärt här hemma, och barnen leker flitigt med det, vill ni kika lite extra på köket så hittar ni det HÄR


Köket känns verkligen rejält och det tycker jag om. Sen tycker jag om färgkombinationerna på det också, det är också väldigt fint i grått också om man hellre tycker om det. ♥
Jag beställde också hem extra tillbehör så att barnen kan laga egna pannkakor, tyckte te setet var himla fint.

Vill ni kika lite extra på detta söta pannkaks kit så hittar ni det HÄR.


Så det var ett litet julklappstips från mig, jag tänker att jag ska försöka att beställa hem lite mer julklappar, när man har några barn att handla till så kostar det ju endel, så kan vara bra att dela upp det lite,

Har ni börjat handla julklappar ännu? ♥

Hoppas ni får en fortsatt fin dag!
Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg