Har ni börjat pynta än? och söta små hus.

-innehåller reklamlänkar-

Fredag, och långhelg väntar runt hörnet. Alla barnen har studiedag på  måndag, det ska bli mysigt. Är sugen på att börja pynta -inför advent, får se om vi gör det eller om det får vänta.
Prio är att rensa i vår tvättstuga. den är minimal som den är, men just nu är den dessutom belamrad med kartonger, så rensa ordning den är prio. Sen håller vi på att ändra om lite i vårt vardagsrum / matdel. Vi köpte förra helgen hem ivar, som vi har monterat, men jag är sugen på att antingen bygga vidare på höjden, eller sätta upp något annat över, har inte bestämt mig riktigt än , och jag har heller inte bestämt mig för vilken kulör jag ska måla i.
Eftersom vi ska måla om vardagsrummet till en mer beige färg så tror jag att jag ska nära det först, för att sen se hur vi går vidare med ivar.


Lite små juliga saker har redan fått flytta in, älskar dessa små söta vita hus, och även stjärnorna som jag tror ska få hänga i granen.

Visst är de väl för söta. ni hittar husen HÄR  

Vad har ni annars för planer i helgen?

Jag har en liten rolig nyhet som jag hoppas kunna dela med mig av i helgen, det skulle vara roligt , vi får se 🙂

Skriver snart igen.
Ha en fin start på helgen.
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg