En överraskning utöver det vanliga..

-Reklam för bestcanvas.-se

Så hade hon bara några dagar kvar till BF. Min lillasyster… Jag hade knappt vågat fråga Felicia om hon ville föreviga magen. Sist vi skulle göra det , så var allt en liten fälla för att kunna få överraska henne med en babyshower som jag berättat om i ett tidigare inlägg. Jag har också haft lite dåligt samvete sen dess, just för att hon hade fixat sig så fint och hade flera ombyten kläder med sig. Men sen hade hon också en tuff graviditet så att föreviga den i slutet kändes långt bort. Men så en dag så hörde hon av sig och sa att det var lika bra vi fotade magen en sista gång. Så vi åkte ner mot vår vackra strand ett stenkast från oss. Vi fick tillomed med oss Kalle på några bilder, jag visste så att de skulle uppskatta dessa bilder efteråt. Så jag är glad att jag fick chansen att föreviga dom. Två dagar efter fotograferingen började hennes förlossning att starta lite lätt och sedan kom och äntligen lilla Svea.

Dessa bilder har jag både på min telefon och på min dator, och jag vet också att Felicias telefon är fylld av alla fina bilder vi tog. Eftersom man är dålig på att framkalla kort så har jag valt att överraska dom med en canvastavla på en av deras favoritbilder.

Just nu har de sjukstuga hemma hos sig, men såfort de är friska ska jag åka dit och lämna över denna. Visst är den väl fin?
Jag kikade runt på lite olika ställen online var jag kunde beställa fina canvastavlor och hittade då bestcanvas.se De är både snabba i sina leveransen men framförallt så är kvalitet Så fin. Eftersom jag tidigare jobbat som fotograf och levererat canvastavlor till mina kunder så är jag väldigt noggrann med att jag vill ha bra kvalité. Blev helt lyrisk när jag fick hem tavlan, den är verkligen SÅ fin och jag längtar tills jag kan lämna över den.
Dessutom har de väldigt bra pris på deras tavlor, denna storlek som jag valde att ta på denna tavla är 80*60, en bästsäljare.


Så är ni precis som mig, dålig på att framkalla era bilder i telefonen så tycker jag ni ska göra det nu. NI kommer inte ångra er.
Jag kan dessutom erbjuda er en fin rabatt hos bestcanvas.se med koden ANGELICA15 får ni 15% rabatt på alla produkter på deras hemsida. Till bestcanvas.se

koden är giltig tillomed 31/12 2023 , perfekt julklapp till mormor, farmor eller någon annan ni tycker om. ♥

Ha en fin dag!
Kramar/ A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg