Så har hon flyttat sin säng till eget rum….

Helgen susade förbi i vanlig ordning. Som jag skrev i förra inlägget så åkte vi iväg till Gekås i fredags morse, gick upp o ottan och blev upphämtade runt 04.30, Vi hade min systers bil som går på el vilket betyder att vi var väldigt beroende av en bra laddstolpe när vi kom fram, så vi kunde ladda upp bilen under tiden som vi handlade. ♥ Därför behövde vi åka tidigt. Vi kom fram runt 08 på morgonen efter lite stopp. Jag blir lätt åksjuk, och blev det denna gången eftersom man måste åka på en snirklig väg så himla länge. Så vi fick stanna så körde jag istället. Då blev det lite bättre=)

Väl framme på gekås var det ingen kö, och inte heller så mycket folk till en början. Det började strömma på när vi var klara och redo för att åka hem. Helt perfekt. Vi hade med oss lilla Svea, som faktiskt var hur duktig som helst.  jag köpte en del julklappar och lite kläder, och andra bra ha saker. Men vet ni, jag är sugen på att åka tillbaka, skulle behöva köpa ännu mer julklappar, så ska se om jag eventuellt kan få med mig Rickard på en tur i december eller liknande. Men vi får se. Min tanke är att jag ska spela in en liten haul med mina favoriter som jag hittade på gkås. Deras barnavdelning , det fanns så mycket fint till bra priser. Skulle kunnat handla ännu mer även där! 🙂
Mycket färger i helt mina smaker vilket jag gillar.


Mosters lilla Svea, alltid handen vid ansiktet.

Något annat vi gjort här hemma, är också att vi har flyttat Lines säng från vårt sovrum intill sovrummet som ligger vägg i vägg.. Vemodigt. mest för mamman.
Jag räknade steg inatt när jag gick för att ge henne nappen. Åtta steg från vårt sovrum till hennes säng.. det är med andra ord inte så långt ♥ Men efter att hon vaknat ett par gånger så la jag henne i vår säng istället. =)
Här kommer en liten tjuvkika på hennes sovhörna. Det blev ändå lite mysigt tycker jag.

Hoppas ni får en fin start på veckan..

Kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg