En resumé, vårt 2018! ♥

Snart lider 2018 mot sitt slut. 2o19 kommer verkligen se annorlunda ut för våran del. Mycket har hänt och många olika besluts har tagit under året. Men vi kommer också behöva ta fler beslut och ordna för framtiden. Det är dock lite svårt när man inte riktigt vet hur man vill att framtiden ska se ut. Jag har ju nämt det tidigare att jag funderar mycket, mycket på min egna framtid rent jobbmässigt då jag behöver plugga lite.
Men först ska Leona skolas in nu i januari. Det känns verkligen vemodigt denna gång, men jag vet att hon behöver det och jag tror hon kommer tycka det är roligt. Men hon har blivit en riktigt liten mammagris! ♥ Det är hon o jag! ♥
Sen älskar hon verkligen sina storasystrar och är en riktigt liten härmapa, hon härmar allt de gör och lär sig ett och annat hyss.

Tänker att jag ska göra en liten resumé av året som varit, jag har aldrig tidigare gjort det, men jag tänker att jag iallafall ska gå tillbaka lite.
Lagom till förra julen hade vårt kök precis blivit färdigrenoverat.


Barnen fick sin egna Walkin-closet!

Mycket mys och bak tillsammans med barnen! ♥ Shit vad liten hon var lillan.

Vi njöt massa av snön som förra året kom efter jul.

Många lediga dagar tillsammans, något jag i slutet på året har saknat. Rickard och jag har jobbat mycket om varandra, och jag saknar mer ledig tid tillsammans med honom. Det är något jag kommer försöka få 2019 att bli bättre!

Sen i mars rev vi ut garderoberna i vårt sovrum och renoverade upp med platsbyggd från Elfa!

Resultatet blev grymt, och snart kommer en hela sammanfattning från början till slut som jag tror ni verkligen kommer gilla!

Jag blev ett år äldre, fick fina presenter. bland annat fick jag gå på Mia skäringers No more fucks to give. Helt fantastisk verkligen, så jag ska gå 2019 också! 😉


Vi tog en sväng till Min farmor & Farfar och myste , de fick då träffa Leona för första gången vilket var väldigt mysigt.
Dessa två har alltid stått vid min sida hela mitt liv, och det är ibland svårt att hinna med i vardagen att träffa dom. Men jag skickade en fin bukett med blombud till dom till jul med farmors favoritblomma. Hon ringde och var så glad i telefonen. Innan all julledighet är över ska vi åka dit och krama lite på dom igen.


Många mysiga kvällar med våra vänner, Madde vägrar va med på bild i vanlig ordning 😉 Det är väldigt mycket bilder på våra karlar och barn, vi trivs ju rätt bra bakom, både hon o jag! ♥
Vårat härliga kaos! ♥

Underbara sommarkvällar med vänner och god pizza! ♥


Vi hade Det verkligen Så varmt redan i maj!

Så mycket av våran lediga tid spenderade vi utomhus.

Vi planerade för att måla om huset, från den hemska gula färgen, till vitt. Dock gick det inte igenom bygglovet, så istället valde vi ljusgrått.

Älskade Leonis fyllde ett år! ♥


Fler ljuvliga kvällar hos fina vänner med Grillning och bad! Alltså vilken sommar vi hade! Hoppas verkligen på en lika grym sommar igen! ♥

Sen fick vi besök av våran alldeles egna Xl-Hunk, och helt plötligt blev vi med trall!


Sen åkte vi iväg till vårt älskade Västervik. En välbehövlig semester,som också kom att bli väldigt betydelsefull då kroppen kom ifatt av lugnet och jag insåg att jag faktiskt inte mådde så himla bra.

Jag blev sjukskriven för utmattningssymptom och grät för det mesta hela dagarna, hade svårt att fokusera, kände mig svag i kroppen och minsta lilla sak kändes som att bestiga ett berg. Jag fick tvinga mig själv att strukturera om livet. SJUKT svårt när man är invan. Minsta lilla energi man känner så kör man enkelt på. Men inte lätt att försöka samla på sig energin när det är slut, och aldrig ordentligt blir på fyllt. Besökte kurator ett par gånger, men klassades som ”för frisk”. Sjukvården är i sig en historia. Men gudarna ska veta att man måste nästan va frisk för att orka vara sjuk. Jag fick verkligen vara påstridig för att ens få komma till kuratorn. Jag kan förstå att folk som är inne i det allra mörkaste tar sitt liv, när hjälpen uppenbarligen inte är det enklaste att få. Jag är tacksam för min fina familj som jag har. ♥


Mer kalas förstås! barnen fyller väldigt tätt så sommaren fylls med kalas. Inte alltid enkelt att rodda när man inte mår så bra. Men vad gör man inte för barnens skull. ♥  Midsommarfirande i goda vänners lag. Är det något jag är rik på så är det fina människor. SÅ tacksam för Madde, i vått o torrt finns hon ♥

En kväll med bubbel och mys, hur underbart, bara vi… I några minuter iaf=)


Vi tog små utflykter tillsammans! ♥


Jag tog en fika tillsammans med fina Emma och myste med fina Theo. En fika som kom att betyda jättefin vänskap. Jag har inte många vänner, men jag har få fina. Jag är mån om att ha fina människor omkring mig som jag kan lita på! ♥ är väldigt tacksam att ja har fått äran att ha så fina människor i mitt liv !♥

jag blev uppvaktad av Rickard med en fin present ♥

Jag dammade av kameran och fotade otroligt fina bilder på dessa två.♥

Huset börjades att måla om och få annan kulör. Alltså den känslan är svårbeskriven. men Det var LJUVLIGT att se hur all den gula hemska färgen försvann. Ännu en påminnelse av det som varit försvann.


Bakade och omfamnades av våra bästa vänner ♥ Jag ser verkligen nu när jag går tillbaka vad som ändå gjort att jag kommit tillbaka lite till mig själv.

Leona fick en ny hörna i sitt rum.

Målning blev min terapi, ny färg i hallen, skåpet i leonas rum, och även spjälsängen.

Vi köpte ny säng och jag bakade Rickards favoritbullar.


Leia hade en tuff period i skolan där hon fick ta emot flera kräkningar, vi tog tag i det direkt både skolan och vi och det verkar ha blivit en förändring på kort tid vilket jag är väldigt tacksam för.♥

De stora tjejerna hade kompisar övernatt och hela huset förvandlades till tjejparty då Rickard jobbade ♥
Det levde dom länge på!

Vi fick snö på julafton, jag fick även semester och fick tillbringa hela dagen tillsammans med min familj. Jag klippte av mig håret vilket jag inte ångrar en sekund. Jag kan blicka tillbaka på det förra året och känna både gläjde och sorg.
Jag är glad över att de jobbiga perioderna kommit för jag har försökt lära mig lyssna på min kropp, men jag måste dagligen tänka mig för, det är en om ställning, Men inget ont som inte har något gott med sig.
Men jag känner mig redo för 2019 även om jag egentligen har massor funderingar som ska vara klara tills dess.

Jag ska bli bättre på att ta en sak i taget, jag ska bli bättre på att be om hjälp ( både jag och Rickard är sämst på det) Men vill va någon till besvär? Men ibland får man också försöka förstå sina egna begränsningar, vi är inga robotar, vi är också människor. Som har varit med om galet mycket på kort period, som man sen måste inse också måste bearbetas. Sen ska vi bli bättre på att ro om varandra också jag och min man. Tänk, en dejt på tu man hand ska vi nog kunna få till under 2019 eller va tror ni ? =)


Imorgon blir det årliga firandet med våra älskade vänner, ser fram emot att kaos och all kärlek! ♥

Var rädda om varandra, tack till er alla som orkat skrolla er igenom ända hit ner. och som kikar in och lämnar de mest fantastiska kommentarerna som peppar något otroligt! Ni är guld värda!
Kram Och Gott nytt år!

12 reaktioner till “En resumé, vårt 2018! ♥

 1. SÅ himla skönt att du fick semester på julafton 🙂
  Hu, jag ska med skola in min lillkille Nu om nån vecka men det är nog mest jobbigt för mig. Sen börjar allvaret med jobb igen. Jag ska jobba 80 och har fått ett sjukt bra schema så jag ska inte klaga haha.
  Hoppas nu får en fantastisk nyår och många kramar till dig ❤
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Det var verkligen underbart <3
   Har du börjat skola in nu? Vi börjar den 8 e , jag känner mig jättenervös alltså, Hoppas allt går bra för dig. och härligt med ett bra schema och 80 % också!
   MAssa kramar tillbaka till dig <3

 2. Gott Nytt År ✨
  Tack för att du delar med dig av det verkliga livet, du är en sann inspiration, en fantastiskt fin person och jag önskar dig och de dina allt gott ❤️
  Kram

  1. Åh God fortsättning fina Annika! TACK snälla för din fina kommentar, den värmer och ger mig energi att fortsätta blogga. TACK <3

 3. Vad har ni för golv i vardagsrummet nere? Nöjda? Är det ett tyst golv eller låter det mycket när man tappar leksaker osv?

  1. Golvet vi har på nedanvåningen köpte vi på byggmax, tyvärr är vi inte supernöjda kvalitet är inte så vi önskar och det är nog inte speciellt tyst. Det är superfint, men hade jag renoverat i huset i vår egna takt så hade jag valt ett annat 😉 KRAM

 4. Så härligt långt inlägg med mycket bilder, det gillar vi. Har väntat hela 2018 på housetouren, var väl ett år sen som du skev att du börjat filma den 😉 men jag förstår om du inte orkat eller glömt av det. Hoppas ni mår bra och haft en fin jul och nyår. Önskar dig och familjen ett fantastiskt 2019!

  1. Tack Fia , vad roligt att du gillar det. Usch ja haha, jag har påbörjat den, men sen blev jag avbruten av hur jag mådde, och sen har den legat på vila, men under 2019 borde jag kunna få till en, jag tänker också att jag ska försöka att inte ha så prestationsångest utan helt enkelt visa verkligheten 🙂
   STOR kram till dig och tack för att du kikar in hos oss! Önskar dig detsamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer