Spegeln i Leias rum , dag full med bus och separationsångest!

God kväll. Jag började på ett inlägg imorse redan, som jag hade tänkt publicera, men det fick jag radera nu eftersom det helt plötsligt är kväll istället. Jag ska strax krypa ner i sängen och försöka sova lite, klockan ringer tidigt imorgon och det är jobb på schemat. Barnen ska vara med farmor då vi jobbar både Rickard och jag. Några få gånger har det blivit dubbelt i våra scheman och vi har blivit tvungna att skaffa barnvakt. inte så lätt att får ihop vardagen när man jobbar helger båda två.
Vi har dock haft många lediga dagar nu tillsammans, vilket har varit helt underbart. Jag njuter av varje sekund vi är tillsammans hela familjen. ♥ Jag hade tänk boka iväg oss på en liten hotellvistelse men vi har fått prioritera andra saker. Vi har nämligen flyttat hela firman från våra lokaler som vi haft, och det har tagit sin lilla tid.  Men igår körde vi sista racet jag och Rickard medans mamma passade barnen. Vad vore vi utan våra kära mammor? De har verkligen ställt upp och hjälpt oss med att både packa grejer, köra grejer, passa barnen osv. Det är verkligen guld värd. ♥

Så idag har vi firat att vi fåt ordning på att så gott som iaf, nu är det en annan kaos som väntar, men man får ta saker i etapper. Efter min utmattning så har jag inte längre samma kraft.
Vi firade iallafall att åka med barnen till Leos lekland, första gången för Leona nu när hon är så stor att hon springer runt själv, och hon är lik sina systrar, inte rädd för något. Så jag och Rickard fick oss ett rejält träningspass när vi fick jaga. Men det kändes extra bra att se att hon ändå är så orädd som hon är, det bådar gott för inskolningen på dagis.
På tisdag börjar det, vi prata med dom idag och vi ska vara där 8.45. Känns spännande och lite läskigt. Jag vet inte varför jag har sån separationsångest? Men det ger sig nog, som sagt så tror jag och hoppas jag att det kommer gå bra.

Leia min underbara lilla stora Leia. Hon hade önskat sig en sminkspegel i julkapp, och jag hittade en så fin som jag klickade hem på nätet, jag var lite nervös över att den inte skulle hinna fram i tid för jag var ute i sista sekund, som vanligt.
Men den hann komma fram i tid, och den gjorde verkligen succé. Jag delade en liten film på min Instagram för några dagar sen och fick så mycket frågor om den, så jag tänker att jag ska visa er lite närmare och även vart jag köpte den.Otroligt uppskattat när de två mindre syskonen gärna vill vara med och kika och pilla på allt. Leia som är så pedantisk också, hennes rum är verkligen kliniskt rent överallt och var sak har sin plats. 🙂

Öppnar man skåpet har det perfekt förvaring för tofsar, smycken och även lite smink=)


Jag hittade golvspegeln hos babyshop.se och just nu är den nedsatt med 30%, ni kommer direkt till spegeln HÄR ♥ Detta är inget samarbete utan jag vill genuint visa en av de fina klapparna vi köpt till Leia för att så många verkligen vill veta vart det kommer ifrån! ♥

Dags att ställa klockan och krypa ner i sängen, de stora barnen har precis somnat, det har blivit lite senare nu på lovet. Men snart är verkligheten tillbaka igen.
Hoppas ni får en mysig helg!
Kramar ♥

3 reaktioner till “Spegeln i Leias rum , dag full med bus och separationsångest!

 1. Här börjar med inskolningen på tisdag och det kom en liten tår när jag kramade om honom innan och tänkte på det 🙁 Fy fasen vad jag tycker detta är jobbigt. Sen la jag in mitt schema och då kändes det genast liiite bättre för jag ska inte klaga på deras tider i år! Eller mina 😉 Jag gillar vår nya chef ändå haha.
  Ska du jobba heltid på neo sen? Är du barnmorska?
  Kramar
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Ja men jag vet, varför känns det så jobbigt för? Jag tycker det jobbigaste är att någon annan typ ”främling” helt plötsligt ska ta hand om min lilla bebis. Ja men de kommer säkert gå så bra både för din och min lilla. <3 Antagligen jobbigast för oss<3 Ja vad skönt att du har bra tider, vad jobbar du med?

   Jag kommer jobba halvtid på neo till en början. Sen får vi se, jag behöver må bra i mig själv först, känner fortfarande av sviter av min utmatthet. Sen ska jag ta tag i att ta fler prover också på min sköldkörtel, har kollat upp mina värden igen, och de var inte jättebra sist, fast att läkaren sa så.Iblnad är det lyxigt att jobba med både läkare och sjuksköterskor som kan hjälpa mig 🙂
   Jag är inte barnmorska, är undersköterska, på neo arbetar. jag som barnsköterska och jobbar väldigt nära barnen, vilket är superroligt <3

   KRAMAR och ska tänka på dig imorgon!

 2. Jag jobbar på förskola så det känns lite sådär att först lämna mina egna för att sedan åka och ta hand om andras 😉 Jag har småbarn på min avdelning med och när jag har hand om inskolning så hugger det alltid i mitt hjärta lite extra när barnen blir ledsna för att föräldrarna går. Det känns ändå bra för ena pedagogen hade min äldsta son när han fick på förskola så jag känner ju henne sen innan.
  Jag har med haft utmattning och var sjukskriven i 2år men jag har fortfarande svårt att varva ner och bromsa mig. Hoppas du får bukt på dina prover.
  Jag ska tänka på dig med imorn❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg