Spegeln i Leias rum , dag full med bus och separationsångest!

God kväll. Jag började på ett inlägg imorse redan, som jag hade tänkt publicera, men det fick jag radera nu eftersom det helt plötsligt är kväll istället. Jag ska strax krypa ner i sängen och försöka sova lite, klockan ringer tidigt imorgon och det är jobb på schemat. Barnen ska vara med farmor då vi jobbar både Rickard och jag. Några få gånger har det blivit dubbelt i våra scheman och vi har blivit tvungna att skaffa barnvakt. inte så lätt att får ihop vardagen när man jobbar helger båda två.
Vi har dock haft många lediga dagar nu tillsammans, vilket har varit helt underbart. Jag njuter av varje sekund vi är tillsammans hela familjen. ♥ Jag hade tänk boka iväg oss på en liten hotellvistelse men vi har fått prioritera andra saker. Vi har nämligen flyttat hela firman från våra lokaler som vi haft, och det har tagit sin lilla tid.  Men igår körde vi sista racet jag och Rickard medans mamma passade barnen. Vad vore vi utan våra kära mammor? De har verkligen ställt upp och hjälpt oss med att både packa grejer, köra grejer, passa barnen osv. Det är verkligen guld värd. ♥

Så idag har vi firat att vi fåt ordning på att så gott som iaf, nu är det en annan kaos som väntar, men man får ta saker i etapper. Efter min utmattning så har jag inte längre samma kraft.
Vi firade iallafall att åka med barnen till Leos lekland, första gången för Leona nu när hon är så stor att hon springer runt själv, och hon är lik sina systrar, inte rädd för något. Så jag och Rickard fick oss ett rejält träningspass när vi fick jaga. Men det kändes extra bra att se att hon ändå är så orädd som hon är, det bådar gott för inskolningen på dagis.
På tisdag börjar det, vi prata med dom idag och vi ska vara där 8.45. Känns spännande och lite läskigt. Jag vet inte varför jag har sån separationsångest? Men det ger sig nog, som sagt så tror jag och hoppas jag att det kommer gå bra.

Leia min underbara lilla stora Leia. Hon hade önskat sig en sminkspegel i julkapp, och jag hittade en så fin som jag klickade hem på nätet, jag var lite nervös över att den inte skulle hinna fram i tid för jag var ute i sista sekund, som vanligt.
Men den hann komma fram i tid, och den gjorde verkligen succé. Jag delade en liten film på min Instagram för några dagar sen och fick så mycket frågor om den, så jag tänker att jag ska visa er lite närmare och även vart jag köpte den.Otroligt uppskattat när de två mindre syskonen gärna vill vara med och kika och pilla på allt. Leia som är så pedantisk också, hennes rum är verkligen kliniskt rent överallt och var sak har sin plats. 🙂

Öppnar man skåpet har det perfekt förvaring för tofsar, smycken och även lite smink=)


Jag hittade golvspegeln hos babyshop.se och just nu är den nedsatt med 30%, ni kommer direkt till spegeln HÄR ♥ Detta är inget samarbete utan jag vill genuint visa en av de fina klapparna vi köpt till Leia för att så många verkligen vill veta vart det kommer ifrån! ♥

Dags att ställa klockan och krypa ner i sängen, de stora barnen har precis somnat, det har blivit lite senare nu på lovet. Men snart är verkligheten tillbaka igen.
Hoppas ni får en mysig helg!
Kramar ♥

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg