En riktig egoboost!

God kväll mina fina. Hoppas allt är bra med er trots att vädret är som om det vore höst. Jag håller tummar för att det vänder för såhär kan vi inte ha vädret när man har semester!

Jag startade dagen med ett riktigt roligt fotojobb. En boudoirfotografering. Tjejen som jag träffade idag var så himla duktig framför kameran, vilka bilder vi skapade tillsammans. Längtar efter att få visa er allihop! ♥
Tänk att ge vackra sensuella bilder på sig själv till sin man i morgongåva, hur vackert är inte det? Jag önskade själv att jag skulle våga mig på att ta sånnahär bilder på mig själv, för det är ju så fruktansvärt vacker. Inte porrigt, utan vackert och sensuellt.

Men på något sätt kanske man måste vara någorlunda bekväm i sig själv för att ta sånnahär bilder? Jag relaterar till mig själv, då jag fortfarande irriterar mig över mina bröst, framförallt nu på sommaren. När man måste slänga av sig och visa sig i bikini på stranden. Det känns som tuttarna flyger överallt när man rör sig. Jag skulle vilja slippa känna att man ska hålla reda på dom överallt. Varför kan man inte bara vara nöjd som man är? Egentligen är det säkert ingen annan som bryr sig, eller ens upplever att det är såhär. Men man måste kunna trivas i sig själv. Därför överväger jag såg att göra en bröstförstoring, bara en liten. Jag vet att jag skulle må så mycket bättre psykiskt då.

Men jag kanske vågar mig på en sånhär fotografering trots allt, för fasiken så vackert det är. Vi tjejer måste våga tuffa till oss och förstå att man är fin precis som man är. Tänk vilken egoboost för sig själv. Bilderna från idag är egentligen fortfarande hemliga tills dess att deras bröllop har varit. Men jag fick lov att dela en liten Sneak peek.

Visst är hon vacker?_MG_8265

Idag kom äntligen min nya kamera också, jag hoppar av glädje. Dock har jag inte packat upp den än. Det får bli morgondagens projekt. Men tänka sig att när man beställer från rätt ställe då går det fort som tusan. Jag är SÅ nöjd med cyberphoto!
Visar er min nya älskling imorgon, det är kärlek vi första ögonkastet. Tänk att man kan förälska sig i en sak 😉

Nu ska jag krya ner i sängen och sova.

Kram och tack för ni kikar in här ♥

4 reaktioner till “En riktig egoboost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg