Vad är ett bröllop på slottet…

Kikar in mitt i all stress vi har här hemma. Jag springer runt som en yr höna. Eller springer förresten det var nog att ta i.. Knäckte till ryggen för ett par dagar sen och det vill inte riktigt ge med sig så det ser ut mer som att jag är en 80 årig tant som försöker ta sig fram och tillbaka. Här hemma går tvättmaskinen på högvarv och vi håller på och packar. Samtidigt som barnen mer eller i mindre slår ihjäl varandra vissa stunder. Varför ska det alltid fajtas?

Imorgon bär det av på en liten semester. Det är dags för två dagar på Kolmårdens djurpark och natt på Vildmarkshotellet. Vi har inte bott där tidigare så det ska bli minst sagt spännande! Det ska även bli roligt att hälsa på hos Bamse på hans nya värld, har sett bilder därifrån och det ser ju verkligen så roligt och fint ut! 

I lördags hade jag ett bröllop på Vadstena slott, åh så vackert det var. Jag har träffat detta brudpar ett par gånger tidigare då vi haft möten och planerat deras dag. Två otroligt härliga människor. Jag verkligen älskar att föreviga bröllop och allt som hör där till, hela atmosfären av lycka och kärlek! <3 Förberedelserna fotade vi på spaavdelningen på hotell Starby, den miljön är ju helt underbar.

Minneskorten blev minst sagt fulla och jag har många bilder att gå igenom men tänkte självklart ge er en liten tjuvkik!  Med mig som assistent under dagen hade jag min lärling Madeleine , så duktig verkligen.♥ Hon kommer nog dela en och annan behind the scenes bilder från dagen.

_14A8077

En av de vackra tärnorna gör sig iordning._14A8111 _14A8134 _14A8136_14A8351

När ingen ser kan man alltid ta en selfie, lite snett underifrån så man får en sexig dubbelhaka 😉_14A9024 _14A9245 _14A9250_14A9261 _14A9262___14A9665 _14A9670Ett sånt otroligt gulligt syskonpar som busade i fönster på slottet <3 _14A9971
Här kom bara ett pyttelitet smakprov, nu måste jag stressa vidare här hemma!

Ikväll presenteras vinnaren av tävlingen, håll utkik det vill ni inte missa! 🙂

Kram♥

2 reaktioner till “Vad är ett bröllop på slottet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer