En riktig skitdag!

God kväll! Äntligen Hamnat i soffan, denna dag har varit helt hemsk. Det är inte mycket som gått min väg och tillslut brast det.
Bägaren rann över efter en liten incident på dagis, när vi väl satte oss i bilen för att äntligen åka hem.. Vad händer då? Jo Jag backar givetvis på bilen som står bakom! Amen alltså heja!!!! 

Lagom irriterad ut där för att titta om de blev något, ungarna blir rädda och tjuter i bilen, Jag ser hur de andra mammorna står där och har ju givetvis hört den lilla dunken och tittar.. Jag känner hur jag verkligen bara vill ha en liten lucka i marken där hela bilen och jag bara försvinner! 

Som tur var så blev det inte så mycket på varken den andra bilen eller vår bil… Men jag ringde panikslagen till Rickard så han fick givetvis komma, vafan jag har ju inte backat på något tidigare hur gör man? Väntade snällt där på parkeringen tills ägaren till bilen kom ut. Så inga konstigheter där! Men som en liten parentes och till mitt försvar så stod faktiskt den andra bilen felparkerade.. Men det spelade ingen roll enligt försäkringsbolaget! Jaja det är bara fixa till detta och se glad ut..

  Det blev en liten lackskada som ska fixas till i början av oktober! 
Efter allt detta bestämde vi oss för att våldgästa min mamma och syster och bjuda på mat! Barnen myste och blev ompysslade! Leia fick bli sminkad av Alice och tyckte det va så skönt att hon nästan somnade 🙂  

    
   
Ni får hålla till godo med lite mobilbilder idag 🙂  

 Lowa hittade några ringar hos mormor 😉

 Imorgon hoppas vi på en bättre dag 🙂

Kramar 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg