Vardag

En välbehövlig helg i underbara Västervik!

10 juni, 2018

Nu är vi på hemmaplan igen, jag har förberett mackor och kaffebryggaren, krypt ner i sängen och ställt klockan, imorgon ska jag upp i ottan och jobba på Neo.
Jag vill bara sammanfatta denna helg som varit helt fantastisk och så välbehövlig, för oss alla. Vi har kommit fram till bra saker om framtiden, det har varit så skönt att komma iväg , skingra tankarna och bara vara tillsammans!
Imorgon kommer en längre uppdatering! ♥ Håll tillgodo! Jag ska även svara på era kommenterar, jag har inte missat er, bara haft lite för lite tid och njutit av min fina familj lite extra.Kan man göra annat än att älska detta ställe? ♥

Nu somnar jag nästan vid datorn,  Sov så gott!
Puss och natti.

Läs också..

3 Kommentarer

 • Reply Lotte 11 juni, 2018 kl. 03:34

  Det ser helt fantastiskt ut, ser fram emot nästa inlägg 🙂

  • Reply angelica 12 juni, 2018 kl. 20:20

   Det var det verkligen, nu finns ännu ett inlägg, men behöver göra fler och visa vad vi hann med mer! Åt på en så himla god och mysig restaurang i stan tex 🙂 KRAM

 • Reply Karin 11 juni, 2018 kl. 12:46

  Spännande

 • Lämna en kommentar