En välbehövlig helg i underbara Västervik!

Nu är vi på hemmaplan igen, jag har förberett mackor och kaffebryggaren, krypt ner i sängen och ställt klockan, imorgon ska jag upp i ottan och jobba på Neo.
Jag vill bara sammanfatta denna helg som varit helt fantastisk och så välbehövlig, för oss alla. Vi har kommit fram till bra saker om framtiden, det har varit så skönt att komma iväg , skingra tankarna och bara vara tillsammans!
Imorgon kommer en längre uppdatering! ♥ Håll tillgodo! Jag ska även svara på era kommenterar, jag har inte missat er, bara haft lite för lite tid och njutit av min fina familj lite extra.Kan man göra annat än att älska detta ställe? ♥

Nu somnar jag nästan vid datorn,  Sov så gott!
Puss och natti.

3 reaktioner till “En välbehövlig helg i underbara Västervik!

    1. Det var det verkligen, nu finns ännu ett inlägg, men behöver göra fler och visa vad vi hann med mer! Åt på en så himla god och mysig restaurang i stan tex 🙂 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer