Vår Vistelse på Västervik Resort!

-I samarbete med västervikresort-

Jag har fler gånger under helgens gång tänkt att jag ska sätta mig vid datorn och skriva några ord här. Men det har kommit något emellan varje gång och jag har låtit det göra det. Det har varit så underbart att andas annan luft. Vara samlade hela familjen utan krav och måsten. En välbehövlig liten semester. Detta är första semestern vi åker iväg på sedan Leona föddes och efter vi köpte huset. Vi har längtat länge och verkligen sett fram emot detta allihop. Den har varit nyttig , vi har släppt allt samtidigt som vi har pratat ihop oss om framtiden.Hur vi tänker med allt. Jag har verkligen känt efter hur jag mår, och vad jag verkligen måste göra för att må ännu bättre, och bli mitt bästa jag. Jag ska försöka summera helgen som varit. ♥ För även om det varit ett och annat tjafs med barnen, så har den varit helt fantastisk och magisk. Vi har pussats, kramats, skrattat , besökt platser vi tidigare inte varit på, njutit av naturen, gått mycket.

Vi checkade in på Västervik Resort, och deras fantastiska Camping, tredje gången vi är där nu och vi vill redan tillbaka, När vi åkte hem sa Lowa, jag skulle vilja stanna några dagar till, nu har vi ju börjat vänja oss!
Denna gången bodde vi i nybyggda stugor som jag tidigare nämnt, mycket smidigt då allt var på ett och samma plan, eftersom stugan är handikappanpassad så känns allt väldigt rymligt. I stugan finns det plats för 6 bäddar, Leia och Lowa fick ett eget rum så de har sovit varsin natt vid fönstret. : )

Nu ska ni få se en liten inblick i stugan. Den är 32 kvm uppdelad på två rum och kök/vardagsrum ihop med stora öppna fönsterdörrar ut till en altan med pergola.Det sovrummet som vi sov i  var väldigt stort och rymligt, så vi hade med enkelhet fått in en resespjälsäng till Leona, jag såg att man kan hyra det på hemsidan, så det kommer vi nog göra nästa gång, så himla smidigt. Men denna gång sov lillan mellan oss! ♥

Jag fick lite hotellkänsla när det fanns ett litet skrivbord som man kunde sitta en stund med datorn. Stor och rymlig toalett, och det var så fräscht allting! 
 
Är du sugen på att läsa mer eller boka stugan vi bodde i så kan du kika HÄR.
Även om vi har besökt Västervik två gånger tidigare,så har vi ännu mycket kvar att utforska. Så denna gång bestämde vi oss för att hinna med både sånt som vi tidigare gjort som vi vet att kidsen älskar,men även utforska nya saker.

Så första kvällen tog vi en promenad kring campingen och avlutade promenaden med en pizza på restaurang Topolino, som ligger i anslutning till äventyrsgolfen som finns, det var deras första kväll de hade öppet, otroligt mysigt ställde verkligen och maten smakade hur gott som helst.


Yoyo-vagnen har verkligen varit grym att ha med, den tar ingen plats i bilen och är så liten och smidig att ha med på restauranger badhuset och liknande. Vi hade inte fått med oss buggan i bilen med tanke på att jag packade som att jag skulle vara borta i en vecka, typ. Varför är man sån, jag packade ner tre olika långbyxor tex, använde inga. Men kunde ju behövt, kunde ju känt för dom någon dag, så bättre att ha med sig för mycket.

I väntan på den goda Pizzan, de är bra lika ibland det där två små monstren, som katt och hund ena dagen och andra dagen bästa vänner . När går det över tro? Jag färgar mitt hår åt det gråa håller för att slippa se de riktiga som säkert kommer snart haha.

Efter att vi ätit, passade vi på att ta en promenad längs den asiatiska trädgården..

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag tänker att jag gör ett annat inlägg med del två vad vi hade för oss de andra dagarna. Men jag kan verkligen rekommendera ett besök på Västervik Restort. Det finns så mycket fina och underbara miljöer på campingen och mycket aktiviteter för barnen. Stugorna är superfina alla som vi bott i, och jag skulle gärna åka tillbaka snart igen! ♥
Tack för ännu en fantastiska vistelse!

Kram / Angelica

En reaktion till “Vår Vistelse på Västervik Resort!

  1. Gu så härligt att bara åka bort en helg. Nu längtar jag ännu mer till semestern och Gotland.
    Ser fram emot nästa inlägg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg