Ett litet hej från oss!

Hej på er! Hur har ni det? Har ni semester ?

Rickard har sin andra semestervecka och vi njuter för fullt, även om vädret inte varit det absolut bästa så försöker vi njuta av varandras närvaro och i dessa tider kan man inte göra så mycket heller, vi brukar oftast åka iväg på sommaren iaf på en liten semester, oftast till Göteborg. Saknar det, men i dessa tider vill man vara extra försiktigt, och allt finns ju kvar, det blir lite glesare mellan uppdateringarna men jag gillar att kika in och skriva några ord till er!

Vi sysselsätter oss med att fixa lite i vår trädgård, den har blivit lite bortglömd , svårt att planera trädgård måste jag säga, men förra veckan planterade jag iaf mina första rosor. Hoppas jag inte tar död på dom, har verkligen inga gröna fingrar.. fast jag önskar lära mig, tänker de kommer med åldern nu hihi.
Rickard har byggt planteringslådor till mig som jag fyllt, men tror tyvärr lite har blivit förstört nu i allt oväder.

Vi försöker även sysselsätta oss med att göra små dagsutflykter här i närheten, härom kvällen åkte vi in till skänninge och gick och strosade… så himla mysigt.

Här är vi påväg till en örtträdgård som finns bevarad, så mysigt att gå runt, älskar det gammaldags miljön 🙂


Ser ni förresten att vi bytt vagn? Jag älskar verkligen barnvagnar, och att testa olika sorter, ända sen vi sålde vår buggaboo har jag saknat den, hur den var så lättstyrd!
Nu har vi en joolz Hub som ny vagn, påminner mycket om bugga vilket jag verkligen tycker mycket om, den är väldigt lättstyrd och rullar väldigt bra, känns också liten och smidig och Lucie trivs i den! ♥

Jag funderar därför på om jag kanske eventuellt ska sälja Emmaljungan som vi har, även om jag älskar vagnar så tror jag Rickard irriterar sig på att det står vagnar lite överallt. Det är inget fel på emmaljungan och den är verkligen superfin, det är en superviking, beige liggdel & sittdel. Liggdelen är använd i drygt tre månader, sittdelen är helt ny.
Är det någon som är intresserad av den får ni gärna kontakta mig via email. angelica@angelicasandberg.se


Här ser ni den=)

Nu ska jag ta disken och plocka lite här hemma, hoppas ni gillar att jag kikar in och ger er en liten uppdatering iaf. Följer ni mig på instagram? Eller följer ni mig mest här?
Ni får gärna kika in och följa mig där om ni inte gör det. klicka HÄR.

Hoppas ni får en fin dag!
Kramar / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg