Tips Vardag

Ett måste till hösten!

14 september, 2017

-annons i samarbete med thefashionroom.se-

God eftermiddag!
Mötet på banken gick bra i förmiddags! Tjohej, nu har vi lite positivt att se fram emot igen. Även det får bli en liten cliffhanger, sånt gillar ni va? 😉 Men jag kan inte riktigt berätta allt än. Det är en del som måste klaffa först. Förhoppningsvis ska vi ha möte om det redan nästa vecka. Längtar!
Nu ska jag tipsa er om lite nyheter som vi har fått in på webbshoppen på thefashionroom.se, så otroligt fina vaser som jag blev förälskad i direkt! Jag funderade länge på vilken färg jag skulle välja, men tillslut föll det på en silver till vardagsrumsbordet på övervåningen. Det passade bäst däruppe där det är lite kallare toner!
Visst är de fina? Perfekt till höstens blommor!

 De finns i tre olika storlekar och i två olika färger, vilken är er favorit?
De påminner lite om klongvaserna, men priset är betydligt bättre. Från 179kr st! De har redan gjort succé så är ni sugna vänta inte för länge. För att shoppa vaserna. Ni kommer till vaserna direkt HÄR.

Kikar in lite senare!
Puss på er!

Läs också..

5 Kommentarer

  • Reply Marie 14 september, 2017 kl. 16:50

    Jättefina!

    • Reply angelica 14 september, 2017 kl. 19:56

      Eller hur 🙂

  • Reply Fia 14 september, 2017 kl. 19:23

    Åh så fina vaser, jättefina! Njaa cliffhangers kan bli lite fånigt ibland tycker jag, men ibland är det berättigat. Har inte sett något fel i dina cliffhangers dock. Ha en fin kväll!

    • Reply angelica 14 september, 2017 kl. 19:55

      Ja jag blev så kär i vaserna ?

      Ja , jag inväntar lite svar bara innan jag kan berätta , sen så:) jag brukar inte låta mina “cliffhangers” rinna ut i sanden 🙂

      Kramar

  • Reply Fröken M 16 september, 2017 kl. 09:28

    Jätte fina vaser !! Dem ska jag kika närmre på sen.
    Tror dom skulle passa utmärkt på vår köksö med härliga snittblommor i.
    Idag ska jag dock ta tag i mindre “roliga” projekt på byggfronten.
    Det har som alltid dykt upp en hög oförutsedda utgifter när man bygger nytt,
    så idag ska jag försöka “Prioritera”…
    Att bygga hus är bannemej inte bara roligt det heller om nu det är någon tröst !! ;(
    Kram

  • Lämna en kommentar