Jag Vardag

Spännande saker på gång…

14 september, 2017

Jag hade tänkt att blogga igårkväll, men jag orkade inte riktigt. Jag har senaste tiden mått så mycket bättre , det kanske märks här på bloggen? Jag känner mig iallafall mycket mer positiv stundtals, och jag skriver alltid exakt hur jag mår. Är det uppåt i livet så är det givetvis uppåt här också och tvärt om. Men humöret kan verkligen ändra sig snabbt. Minsta lilla motgång och jag blir totalt nedslagen direkt. Det blir liksom så jäkla mörkt! Huset , känslorna för det är en sak för sig. Det går upp o ner där också. Jag fortsätter älska övervåningen, samtidigt som jag fortsätter grubbla hur fasen vi ska lösa bottenvåning. Jag kan glömma för en stund, men sen när man går ner, och jag har börjat känna lukten mer tydligt igen nu, det måste bero på att det är så många rum som är så fräscha nu? Jaja det löser sig. Någon gång. Men som sagt. Det är inte lätt att alltid vara på topp och humöret svänger verkligen fort. Men nu glömmer vi det där för ett tag!

Jag gjorde en stor förändring hos frissan igår, jag har varit blond länge och jag kände att det var dags att göra något nytt. Lite mörkare till hösten. Brukar alltid göra det.. Är ni likadana?
Här kommer lite förebilder, och vad gillar ni klänningen?Håret skiljer sig lite i ljuset inne och ute, men jag älskar det. ♥

Hade en liten kvällsdejt igår med min fina Madde, som vi skrattar alltså. Rickard sprang runt och fick oss att skratta några gånger. haha.
Vi satt och planerade lite inköp nu för hösten, alltid lika rolig, vi har en del påväg in men mer kommer det. 🙂

Lite bebismys också förstås, Leona är en riktigt liten pratkvarn! ♥
Vi pratade även om ett litet projekt som Madde dragit igång och vi har ett finger med i det spelet, SÅ roligt. Vi kommer sjävklart uppdaterar er så snart vi kan angående det. Förhoppningsvis redan nästa vecka!

Nu måste jag stressa iväg här, vi har ett möte på banken kl 10.

Kikar in lite senare och visar lite nyheter!
Puss & Kram / A

Läs också..

4 Kommentarer

 • Reply Mammi 14 september, 2017 kl. 11:41

  Lycka till på banken! Älskar❤️

 • Reply Ewa wahlström 14 september, 2017 kl. 15:38

  Skitsnygg klänning och håret blev ????
  Passar jättebra i det !
  Finingar de är barnen ❤️❤️❤️
  Hoppas allt blir bra i
  Slutändan med huset ❤️❤️

 • Reply Fia 14 september, 2017 kl. 19:31

  Snygg klänning och så snyggt håret blev, passar dig bra! Tycker Maddes ombre är så snygg också, hennes naturliga hårfärg är så fin och klär henne så fint, hoppas hon behåller det så. Spännande med projektet. Kram

  • Reply angelica 14 september, 2017 kl. 19:54

   Vad gullig du är, tack! <3 det känns lite ovant men vänjer mig strax 🙂

   Ja hon är så fin Madde, både på insidan och utsidan 🙂
   Ha en fin kväll, kram

  Lämna en kommentar