Ett välbehövligt brejk.

Jag och barnen tog en lång sovmorgon imorse. Låg kvar länge i sängen. Rickard åkte iväg tidigt till jobbet. Vi får pussla och trixa och imorgon är det min tur att jobba och han får vara hemma med kidsen.
Men när Rickard kom hem från jobbet packade vi in alla barnen i bilen och åkte mot Linköping. Vi behövde komma hemifrån och slippa se all renovering och allt vi måste göra. Vi behövde ett rejält brejk. Det jobbiga kommer ifatt. Ända sen vi fick tillgång till huset och vi flyttade in har allt gått i ett. Att få ordning på själva hallen dessa dagar har verkligen tagit energi. Jag är slut som människa. Det värker i kroppen, ni som hängt med ett tag vet att jag har problem med en skuldra. Den värker något enormt idag och jag är så stel i nacken att jag knappt kan röra den. Önskar mig ett spa-bad. Jag älskar att bubbla, Rickard har en vision en trall på baksidan bakom garaget, där han ska installera ett spabad.  Det var det första han sa när vi gick ut i trädgården. Det kommer antagligen ta flera år innan vi tar tag i det projektet. Men jag längtar redan och min kropp också för den delen 😉 Men ikväll nöjer jag mig med ett varmt bad. ♥

Jag har haft en dag där jag varit nära till gråt, allt som hänt kommer ifatt än och man har inte hur mycket energi som helst.
Att göra en sånhär kraftig renovering samtidigt som vi har tre underbara kids varav en nyfödd. Inte det enklaste.
Jag tror det är svårt att förstå hur tufft vi haft det. Det som är mest irriterande är att vi INTE valt detta själva. Att vi blivit tvingade att ta tag i det omgående och inte kunnat göra det i våran takt. Så sjukt påfrestande. Vi har mycket kvar, men en sak i taget..
Därför tror jag det är viktigt att bara åka iväg några timmar, släppa allt och bara vara tillsammans.
Vi åkte till Ikanohuset och köpte lite nya kläder till Leona som växer så det knakar. Nästan allt i storlek 50 är nu för litet, liten börjar bli stor. Känns så knasigt att redan börja plocka bort den minsta storleken. Det går så himla fort.
Sedan gick vi en sväng på Ikea, letade lite inspiration till hallen. Jag tror jag vet hur vi ska ha det nu, dessvärre fick vi inte med det hem idag eftersom vi inte kunde fälla sätena i bilen. Så det får bli en tur till Ikea snart igen 😉

På hemvägen stannade vi till vid leksaksmuseet och tog en glass.

Det ligger precis vid Göta Kanal. Vi har verkligen mycket fina miljöer inte alls långt hemifrån.

Nu har vi tankat lite energi ♥
Ska fortsätta mysa i soffan innan barnen ska lägga sig. Hoppas ni mår bra och att ni haft en härlig dag!

Puss & Kram / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer