Kalas med smarrig tårta och det gråa är det nya vita?

Sitter i sängen och har precis matar lilla Leona. Ernst på tvn på play. Det blev en tidig kväll ikväll. Så skönt.. idag har jag jobbat medans Rickard tog alla kidsen. Lite ombytta roller. Sedan har vi varit på kalas hemma hos svärmor. Det bjöds på god tårta som Maria , Rickards kusin hade bakat. Det smakade verkligen ljuvligt gott. Jag hade glömt kameran hemma dumt nog, så ni får lite mobilbilder även om det tar emot 😉

Rickard fortsatte ikväll med hallen och måla runt dörrkarmarna, tänk vilken skillnad det är att få allt vitt! Helt galet! Snart ska vi kicka igång sovrumsrenoveringen parallellt med hallen , det ska bli så kul, det känns liksom lite mer spännande och roligare när vi väljer det helt själva ❤️  Ska förbi färgaffären och kika lite eventuella tapeter om man kanske skulle våga sig på en fondvägg.. en fondvägg blir det, men frågan är om jag ska vara modig eller inte? Har kommit på att jag inte för glömma att vi är två som ska sova därinne, kanske min andra hälft också vill ha något att säga till om 😉

Har även börjat fundera på färg till vardagsrummet och ev även köket det sitter ju lite ihop typ… jag tror vi faktiskt ska gå på och köra samma gråa nyans som barnen har i sitt rum.. 

Älskar kontrasten mellan det grå och vita 🙂 visst är den fin? Det grå är det nya vita ❤️

Vardagsrummet känns idag väldigt mörkt och murrigt så vi behöver få in ljus även där, och tror denna gråa blir perfekt 🙂

Det här med att ta ett rum i taget, det sprack ju första dagen vi flyttade in;p på gott och på ont!

Kikar in imorgon igen. Snart ska jag också visa er en grym maskin som jag verkligen blivit såld på.

Sov gott finisar ❤️

7 reaktioner till “Kalas med smarrig tårta och det gråa är det nya vita?

 1. Du vet att kvinnorna ”alltid” har sista ordet va?
  ??
  Allt kommer bli kanon o ångrar man fonden är det inte stort att göra om ???
  Tack för titten i lördags, ska bli kul att se när allt är klart ?

  1. Jag vet ju att vi alltid har det hahah 😉 Jag tycker lite synd om honom och tänker att något måste han ju få bestämma. Dock fick han ju sista ordet av halvmånar i trappen så det kanske räcker 😉

   Jag har tagit hem lite mer tapetprover idag så vi ska kika och se vad det kan bli.

   Tack själv,det var trevligt 🙂 Ja du får kika förbi snart igen , i helgen sätter vi tänderna i sovrummet 😉 Kramar

 2. Fasiken, nu har du och Madde fått mig att renovera ett rum. Var absolut inte meningen just nu. Ni har dåligt inflytande på folk ;O)
  (MIG)

 3. Ett av barnens rum blev det. Vi tar ny tapet målar om allt och nytt golv. Ska bli kul och se. Kommer bli stor skillnad.

 4. Gud va fint det blir ! Jag längtar tills vårt hus är mer än ett skal och jag får se de golv och väggar vi valt sättas på plats. Det är spännande, men så himla svårt att föreställa sig hur det kommer att bli.
  I helgen flyttar vi från radhuset till vårt tillfälliga boende så jag har sålt det mesta av vårt nuvarande möblemang inför det !
  Vilket innebär att hösten kommer bli en riktig shoppingbonanza för att kunna fylla vårt 160 kvadrat stora hem med kärlek och värme när det äntligen stor klart ? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer