Vardag

Event i Göteborg och är våren här för att stanna?

Jag hoppas våren är här för att stanna! När vi kom hem i eftermiddags ville barnen fortsätta vara ute och njuta av vädret och hoppa studsmatta. Jag gick mest runt och kikade på alla måsten vi behöver ta tag i. Vi hann inte riktigt med det i helgen. Men fortsätter det vara såhär fint väder så har vi inget val än att ta tag i det, inte mig emot iofs. Älskar våren och då är vi ett steg närmare bebis lilla ankomst också, samt flytten till huset.
Tänkte på uppsägningen av lägenheten idag och kände ett pyttelitet vemod. Vi har ändå bott här sedan Lowa var en månad gammal, många minnen har vi ju definitivt här. Men det kommer också vara en lättnad att faktiskt flytta till något större och bättre, och till något eget, det har vi längtat efter länge.

Det svåra med att flytta så tätt inpå bebis ankomst är att det inte känns speciellt “roligt” att boa och greja här hemma nu, eftersom vi vet att vi snart ska flytta. Jag vill hellre förbereda och packa saker. Så det kommer vi fortsätta göra, även om vi varit lite sega med det i några helger nu.

Våra två små loppor! ♥

Minns ni att jag skrev igår att jag eventuellt skulle ta med familjen på ett event vi blivit inbjuda på?
Vi har bestämt oss för att vi ska åka dit. Det kan vara skönt att få ett litet avbrott i vardagen och åka iväg familjen och mysa. Så det blir ett dygn i Göteborg och eventet vi ska på är invigningen av Livly Stockholms nya butik som ska öppna på NK i Göteborg. ♥
Och ni läsare är sjävklart inbjuda också, så har ni vägarna förbi Göteborg eller bor i Göteborg så tycker jag ni absolut borde besöka eventet på nu på Lördag.

Ses vi där? ♥

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på vår nya serie Farang som vi har börjat se och knapra lite is!
Sov så gott fina ni!

Kram / Angelica

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.