Fototips, att fotografera barn.

God morgon på er! Kikar in lite snabbt. Vi har idag fått en efterlängtad leverans till jobbet! Det var ett inköp som vi gjorde på formex som har blivit så himla populärt, så nu ska vi packa om och göra allt vi kan för att få iväg så många förhandsbokningar som möjligt under dagen!


Fia med knuff-spel. Visst är det fint? 🙂 Väldigt bra pris på det också! 179kr, bra present att ge bort eller till sina egna barn. Jag funderar på om våra barn skulle gilla detta. Det har börjat tycka om att spela sällskapsspel efter att jag köpte ett bamsespel för några veckor sedan. Dessutom är det väldigt mysigt att faktiskt sitta och spela riktiga sällskapspil och inte bara spel på dator/padda. Är ni sugna på spelet så hittar ni det HÄR.

 

Jag vet att ni är många som är sugna på mer fototips här inne, och jag har ännu inte hunnit knåpa ihop något nytt bra. Ni får gärna komma med lite tips om vad för fototips ni skulle vilja läsa om? 🙂 Då blir det lite enklare!
Så länge får ni idag läsa om mina tips om hur ni får barn att slappna av lätt framför kameran. Som alla mammor och pappor vet så har barn en väldigt egen vilja, och då kan det vara väldigt svårt att få barnen att stå blixtstilla uppställda framför kameran. Den stilen av bilder är inte heller min personliga favorit. Jag gillar när det händer lite i bilderna, och man låter barnen leka framför kameran, och man fångar ögonblicken för stunden. ♥


Läs hela mitt inlägg med tips  —-> HÄR <—–

Hoppas ni får en härlig dag så kikar jag in lite senare!

Kram / A

2 reaktioner till “Fototips, att fotografera barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg