Extremerun , vad har jag gett mig in på?

Så jäkla trött idag , kommer snart somna, blev lite sömn inatt o en hel dag på jobbet. Rickard vabbade istället för mig. Men Lowa mår bättre, hon är feberfri och ser fram emot måndag 🙂

Haft möte på Leiad skola idag. Det gick bra. Fick reda på att hon inte är så ledsen där vilket är skönt. Men ändå tufft att ha henne ledsen hela EM kväll och sen vakna upp till hysteriskt ledsen.. Men det är bara kämpa och fortsätta. Någongång måste det vända. En dag i taget.

Eftermiddag och kväll har varit helt fantastisk. Bjöd in oss själva till svärmor, hon skämde bort oss med så sjukt god mat! Jag åt fläskfilé , kors i taket va Madde 😉 så gott verkligen! 🙂

Leia har varit på superhumör och jag njuter av varje minut tillsammans när hon är glad! <3

Imorgon är det dags för extremerun, som jag skrivit om tidigare… Jag undrar vet jag gett mig in på? 🙂 men jag känner mig ändå laddad! Det kommer bli sjukt roligt tror jag. Att göra något man aldrig tidigare gjort, jag kommer älska min medalj Hahahahah!! 

Så tänk på mig imorgon är ni gulliga, kl 12.12 går startskottet… Undra när jag går i mål. Haha ;p 

Bäst att ladda och sova ordentligt! 

O mina stackars naglar, jag har slutat bita men de går av hela tiden.. Någon som har en ledig tid typ igår haha 😉 Saknar mina skönheter… Cornelia nageltjejen är utomlands igen och göttar sig… Lyxigt för henne 😉 

Åh jag saknar dom!! 

Glöm inte tänka på mig imorgon. Kommer denna lilla kropp överleva? Haha

Här är ett av hindren vi ska bestiga imorgon… 

Kram alla fina <3

3 reaktioner till “Extremerun , vad har jag gett mig in på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg