Mitt smink och jag vill ju göra allt för henne.

God kväll. Förlåt att jag lyst med min frånvaro. Men vi har verkligen en tuff period nu med Leia. Häromdagen ett steg fram, men sen två steg bakåt. Jag kan i ärlighetens namn nästan känna mig lite avundsjuk på de föräldrar som inte har några problem, där allt bara flyter på. Jag vill göra allt för henne, men samtidigt vet jag att jag måste puscha henne för att hon ska ta sig framåt.. Jag är rädd att hon ska känna sig sviken av mig, att jag lämnar henne.. Åh va mycket känslor, skulle vilja ha en stängavknapp.

Våran lilla tjej, så orolig och ängslig. Hon har nu varit ledsen hemma två eftermiddag i rad, och får typ panik över att hon ska vara på fritids, trots att vi nu i början kör en timme åt gången. Försöker förklara för henne att man måste gå på fritids för att vi måste jobba. Så som sanningen är, jobbar man inte, har man inga pengar. Och pengar måste vi ha för att överleva. Svårt för henne att förstå, men jag vill verkligen försöka få henne att förstå att vi inte gör detta för att vara elaka, och att det faktiskt är roligare att vara på fritids än att jobba.
Lowa är fortfarande febrig, men hoppas på att den ska gå ner under natten så hon hinner friskna till ordentligt tills nästa vecka, hon längtar lite efter sina kompisar på förskolan. Gullehönan. Imorgon ska jag vabba med henne. ♥ Jag ska även på ett möte på skolan och träffa Leias fröken så vi får prata ihop oss lite. Jag tänker att jag ska berätta det Leia säger att hon tycker är jobbigt och på sätt hjälpa henne när hon är där. jag tror det blir bra. ♥

Det tar verkligen på krafterna när barnen mår dåligt, framför detta med Leia, jag tänker ju på henne hela tiden hon är i skolan och hur hon har det. Har hon klump i magen nu som hon berättat? Undra om hon är ledsen osv. Herregud jag ser ut som sju svåra år.
Gick in och hämtade ett paket på maxi idag, träffade Tessan och hon såg hur sliten jag såg ut.. Stackarn fick väl en chock. Men i paketet jag hämtade så var det faktiskt lite smink som jag skämt bort mig själv med.
Mitt tog slut häromdagen så jag behövde fylla på=)

_14A0479
Jag använder mig av ID bare minerals smink, SUPERnöjd verkligen. Man känner sig naturligt snygg med det, upplever mig inte alls flötig som av andra foundations. Har använt detta i flera år nu, så det kan jag verkligen rekommendera. Jag köpte mitt startkit HÄR. Jag brukar köpa startkit ibland då och då, annars köper jag endast foundationen när den börjar ta slut.
_14A0489 _14A0490 _14A0487_14A0488
Älskar min nya lilla vas som står fint på mitt bord, dock håller alla mina blommor på att dö här hemma, så kanske dags att muntra upp mig själv med en liten fredagsbukett imorgon.
_14A0492-2_14A0483

Vasen kommer från AYTM och jag är verkligen så nöjd med den, det är den minsta modellen av tre storlekar. NI hittar alla storlekar HÄR, den lilla kostar 279kr, väldigt bra pris för det man får måste jag säga. Just nu kan jag även erbjuda er fina 10% rabatt på alla produkter från just AYTM.  Om ni använder kod: nyhet
Koden räcker fram till 11/9 kl 23:59

_14A9964-1Här är ännu mer läckra grejer, jag tror jag ska köpa den lilla smyckesboxen ni ser på fatet, som har en liten spegel på locket. Jag tar alltid av mig min förlovningsring när jag sover på nätterna för annars blir det för varmt och jag får utslag på fingret, så den lilla asken tänker jag kan vara perfekt att lägga ringen i då. och även min framtida vigselring i  😉 Vad tror ni? HÄR kan ni frossa i fler produkter från Aytm.

_14A0480 _14A0481

Syster tipsade även mig om att testa Anastasia ögonbrynspenna, den kostade en del men det hoppas jag den är värd, hon sa att den var superbra iallafall, så stämmer det inte vet jag vem jag ska bli irriterad på haha. Har någon av er erfarenhet av denna?

Nu ska jag gå och krypa ner i ett varmt bad med en kall brezzer i handen. Det är jag värd. Barnen sover och Rickard är iväg. Jag ska njuta av lugnet.

Kram / Angelica

4 reaktioner till “Mitt smink och jag vill ju göra allt för henne.

  1. Kul att du gillar sminktips 🙂 jag tycker det är kul att använda bra produkter! 🙂

   Ja det ska jag göra, jag har tidigare fyllt i med pensel så ska bli ovant o gå tillbaka till penna, men tror det blir bra 🙂 denna kostade 235 kr 😉
   Men jag uppdaterar dig 🙂 kram

 1. Oh det var inte så dyrt för startkittet och fungerar det bra är det ju väl värt det. Jag köpte nytt smink idag efter det andra var slut.

  Oh försår dig, måste vara en jobbig situation, man ömmar ju så för dem, jobbigt att se dem oroliga och ledsna, snuffsan. Bra att du har möte med skolan

 2. Jag tror på alla hennes produkter, hon är verkligen the eyebrow queeen. ? Tipsar om det jag använder i ett inlägg på bloggen, blir för svårt att skriva om alla på kommentaren och så, bättre med bilder och allt. 😀
  Lycka till och säg till sen vad du tycker om pennan. 🙂
  Ha en jättefin F R E D A G
  Kram fina du. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg