Farsdag, livets gång, foglossning och julkänsla!

Farsdag idag, vi har firat lite, men tyvärr kom inte presenterna som jag hade beställt i tid. Lite tråkigt, så vi får fortsätta fira i veckan. Rickard är en otroligt fin pappa mot våra barn och jag försöker visa min uppskattning alla dagar om året att han finns för oss och sätter sin familj främst. ♥
Vi åt en god frukost och jag myste länge imorse. Sen fixade vi lite här hemma, bytte däck på bilarna..
Nu måste vi snart bara ta ag i det där med att köpa ny bil, vi behöver ju en större bil men tycker verkligen det är så svårt. Vi vet inte riktigt vad vi vill ha. Men känner jag Rickard rätt så kommer han gå all in och engagera sig i ny bil efter jul och nyår, men vi får väl se 😉

Sedan åkte jag iväg upp till sjukhuset en liten stund. Det här året har verkligen bestått av många turer på sjukhuset, både här i stan och i Norrköping med mamma. Men denna gång var jag inte där med min mamma utan idag hälsade jag på min farfar som ligger inlagd för att han fick en stroke tidigare i veckan.
Min farfar har alltid varit en stor del av mitt liv, både min farmor & farfar har under min uppväxt alltid gjort allt för mig, och skämt bort mig lite extra. Jag är deras enda barnbarn och då kanske det blir så. Men de har alltid funnits vid min sida om det varit något. Farfar har alltid varit så pigg och rörlig men har under de senaste åren blivit gammal och sjuk. Det är tufft att se när de blir gamla, även om det är så livet är.

Bilden till vänster är farfar och Lowa när hon är liten. idag höll jag i hans hand,min lilla lilla farfar.
Men det var skönt att träffa honom, jag tänkte att han kanske inte skulle känna igen mig, men jag såg i hans ögonen och han log när jag prata med honom. ♥
Det som jag mig extra ledsen är om han inte får chans att träffa bebis i magen, min mormor gick bort när jag var gravid med Lowa och fick aldrig träffa henne.


Påtal om bebis i magen, jag märker att jag har börjat få foglossning som kommer smygandes. De gör ont i ryggarna och i mina ljumskar, först tänkte jag ”nej inte redan” med Leona vet jag att de var riktigt tungt de sista veckorna, men jag minns inte att det kom såhär tidigt, kanske iofs ska läsa tillbaka här i bloggen om jag nämnt något om när det började.
La ut en fråga på instagram men inser att folk har upplevt det mycket värre än mig, hos vissa har det börjat jättetidigt, lider verkligen med dom, medans andra inte upplevt det alls på en hel graviditet. Tänk att det kan vara så olika. Ibland kan jag bli precis grön av avundsjuka på alla som mår bra som gravida. ♥ Lyckas dom!
Men jag försöker njuta så gott jag kan även om det ibland är tufft, har köpt mitt foglossningbälte som jag bär, och tänker att jag framförallt ska ha det på jobbet då jag går mycket. Sen har jag också börjat kika lite efter en gravidkudde, jag har aldrig ägt en sån tidigare men tänker att det faktiskt skulle vara riktigt skönt at ha en sån, så tror minsann att jag ska skämma bort mig själv med en sån! ♥

Måste nämna en till sak, jag har fått lite julfeeling, alltså jag brukar ALDRIG få det, jag brukar mest tycka att de är lite jobbigt med allt julstök, men helt plötsligt har jag fått ett sug att julpynta. Har även tänkt att vi ska låta en nisse flytta in igen, det blir tredje året isåfall, och det har varit så uppskattat alla år ♥

Nu ska vi mysa framför en serie.
Hoppas ni haft en mysig helg, tusen tack för ert engagemang gällande namn till bebis, kommer ni på fler är det bara fylla på i kommentarerna! Puss på er♥

5 reaktioner till “Farsdag, livets gång, foglossning och julkänsla!

 1. Ja fy för foglossning, de säger ju att de kommer tidigare för varje graviditet o stämde på mig. Första fick jag i typ vecka 25 men blev inte så illa som med andra barnet då de började redan vecka 15 ca o blev värre o värre som slutade med halvtidssjukskrivning.
  Tråkigt med din farfar ? hoppas han kryar på sig ❤️

  1. Åh ja det kanske är så att det kommer tidigare ju fler barn man får. jag inser verkligen att vissa lider av det från dag ett nästan, det måste verkligen vara tufft.<3

   Tusen tack för omtanke <3 Kram

 2. Hatar foglossning. Du vet det säkert men tänk på att ta korta steg, hålla ihop benen så gott det går vid in och ut i bilen, inte belasta ett ben åt gången och så. Hjälpte mig enormt med 4:e barnet när jag hade som värst. Då kunde jag knappt inte sitta i bilen på slutet ?. Tipsar om en Volkswagen Sharan! Fantastisk bil som rymmer massor! Med alla 7 sätena uppfällda får jag ändå plats med syskonvagn plus liggdel där bak ?? (Babyjogger city mini gt double)

  1. Jag med! Usch det är inte roligt, försöker tänka mig för i det du skriver. <3

   Åh tack för tips på bil, alltså det är verkligen en djungel, och vi har tittat på några live, men upplevt som sagt att det är SÅ lite plats kvar om man fäller upp alla säten, ska absolut kika in denna, tack snälla <3
   Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer