Vi slog till, och hon körde den ut från butiken!

God kväll!. Satte mig precis i soffan en stund och vilar mig. Eftermiddagen har gått i ett , vi har haft både svärmor, min mamma och min syster här , mysigt ♥
Idag fick jag hem mitt gravidbälte som jag beställde på posten, det var helt ok, men upplever ändå att jag skulle vilja spänna åt det ännu mer än vad som går för att få rätt stöd. Jag vet att jag provade ett SÅ skönt bälte när jag var gravid med Leona och jag var hos sjukgymnasten för mina besvär. Dock kom de besvären så de var olidligt så pass sent att hon snart skulle komma ut och jag tyckte det var onödigt att lägga pengar på det. Jag ska köra med det här nya som jag beställde nu och se hur det känns.
Det värker på ena sidan ryggen och sen fram i ljumskarna.. försöker tänka på hur jag sitter för att belasta så lite som möjligt.

Idag har Rickard och jag varit lediga tillsammans med Leona, hon har verkligen varit i sitt esse idag, blivit ledsen för minsta lilla, nog har hon humör den unga dagen. Herregud. Har tagit tempen på henne ett par gånger för att det känns som att hon håller på att bli sjuk men inget ännu, så vi får väl se. Tänker om det är det som gör att hon är extra känslig.

Som jag skrev igår så bestämde vi oss för att åka iväg och kolla på barnvagn. Sagt och gjort så åkte vi till affären i förmiddags för att klämma och känna och titta lite. Jag frågade på instagram för ett tag sen och fick väldigt mycket tips, har försökt kolla upp vissa vagnar på nätet men tycker det är svårt. Jag vill verkligen få en känsla. Hur stor vagnen är, hur smidig den är att fälla ihop, och hur stor liggdelen är etc, Sen vill jag gärna kunna vända på sittdelen åt vilket håll jag vill. Av erfarenhet så har våra barn inte velat sitta några lägre stunder mot oss när de blivit större, utan hellre velat kika på allt som man ser framåt. Så det var en viktig del för mig.
När vi kom till butiken så fick vi jättebra hjälp och vi klämde och kände på alla olika. En av vagnarna som vi kikat på online fanns inte i butik, men vi hade också kikat på Emmaljunga vagnarna. Har aldrig haft en Emmaljunga mer än som sittvagn som vi varit nöjda med . Men aldrig haft från början. När Leia va liten hade vi en begagnad teutoniavagn, och till Lowa och Leona har vi haft Bugaboo Donkey.

Vi kikade mest på de olika skillnaderna på de olika chassin som finns.
Online hade jag tittat lite på Emmaljungas superviking vagn, jag vet också att de snart ska sluta sälja den så därför tänkte jag att jag ville titta på hur den var. Provköra den.
Och när vi kommer in i butiken så är det den första vagnen som vi ser, dessutom i beige färg!
Har inte sett det online någonstans så ingen blev gladare än jag!

Det kändes verkligen som att det var meningen med tanke på det bra priset också.
Jag hade trott att jag och Rickard skulle ha svårt att komma överens om vagn den här gången, men efter att vi båda testat den så kände vi att vi ville ha den. ” det är väl inget att vänta på tyckte Rickard”
Jag kände att det var lite läskigt att köpa den redan nu, det var ju inte alls min plan. Men, Så blev det. ♥

Leona, stolt blivande storasyster ville gärna köra ut lillasysters vagn från butiken! ♥
Visst är den väl hur snygg som helst!
En sprillans ny Emmaljunga vagn med liggdel och sittdel plus adapter för bilstol för 6000kr, Hur billigt ? Kändes nästan som vi vunnit på lotto hihi. Så är ni ute efter vagn kan jag verkligen tipsa er att slå till nu 🙂

Nu står den där och pryder vårt sovrum, helt plötligt kändes allt så verkligt. Jag längtar verkligen till mars! ♥

Det känns verkligen så pirrigt, overkligt o magiskt på samma gång när vagnen står redo och väntar. Vi kikade även på babyskydd, både på besafe som vi hade sist och på maxi cosi, vet egentligen inte hur vi ska tänka där , de är väl tycke o smak? För de verkar bra båda två.

Har känt mig en aning piggare idag vilket känns skönt, men nu har jag krypt ner i ett varmt bad för mina fogar.

Hoppas ni har en fin kväll!

Puss o kram / Angelica

3 reaktioner till “Vi slog till, och hon körde den ut från butiken!

  1. Superfin vagn. Hade jag köpt idag om jag skulle ha en till.
    Älskar emmaljunga. Har en dubbelviking, en Enkel viking och en scooter.

  2. ”Linnéa” som min dotter…”Lykka” som bara bli finare o finare ju mer man säger de? ”Lovelia”
    Grattiskramar till er❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg