Foto,  Tips

Favorit i repris med enkla fototips.

God förmiddag. Startade dagen på ett mindre trevligt sätt, för första gången på väldigt länge fick jag springa till toaletten och spy. Alltså ÅH vad jag hatar gravidillamående. Det är bland det värsta jag vet verkligen. Usch! Men efter en lite smörgås så blev det bättre. Dock är det intressant hur fort man glömmer bort, jag har redan förträngt hur den första tiden var 😉

Idag är det fullt upp och jag tänkte passa på så länge att kika in och visa er ett gammalt inlägg som jag skrivit med lite enkla fototips, vet att det alltid uppskattas. Vill ni har mer sånt kanske?

För att komma direkt till det inlägget så klicka HÄR , där jag berättar lite inställningar och hur ni på ett enkelt sätt kan förbättra era bilder.

Uppdatering: Nu kan ni även följa denna nya blogg på bloglovin.
Följ bloggen med Bloglovin

Hoppas ni gillar det. Kikar in lite senare!
Kram / A

4 kommentarer

 • Jeanette

  Det är tur det är värt det 🙂 Jag mådde så dåligt i början med min yngsta att det blev sjukskrivning, veckor med kräkningar och ena veckan fick jag inte i mig näring alls så jag fick åka till akuten och få dropp. Kräktes blod då svalget var förstört 🙁
  Sjukt att man kan bli så dålig. Men efter tre olika mediciner mot illamående så blev det bättre.

  • angelica

   Ja det är verkligen tur att det är värt det efteråt. Men fy, så dåligt har jag aldrig mått, men tycker det räcker så som man mår i början. Ja det är helt sjukt att man kan bli så himla dålig, och sen när man väl barnet är ute så försvinner alla krämpor=)
   Skönt att du mår bättre efter alla mediciner, jag åt lergigan i början men har kunnat sluta med det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *