Favorit i repris med enkla fototips.

God förmiddag. Startade dagen på ett mindre trevligt sätt, för första gången på väldigt länge fick jag springa till toaletten och spy. Alltså ÅH vad jag hatar gravidillamående. Det är bland det värsta jag vet verkligen. Usch! Men efter en lite smörgås så blev det bättre. Dock är det intressant hur fort man glömmer bort, jag har redan förträngt hur den första tiden var 😉

Idag är det fullt upp och jag tänkte passa på så länge att kika in och visa er ett gammalt inlägg som jag skrivit med lite enkla fototips, vet att det alltid uppskattas. Vill ni har mer sånt kanske?

För att komma direkt till det inlägget så klicka HÄR , där jag berättar lite inställningar och hur ni på ett enkelt sätt kan förbättra era bilder.

Uppdatering: Nu kan ni även följa denna nya blogg på bloglovin.
Följ bloggen med Bloglovin

Hoppas ni gillar det. Kikar in lite senare!
Kram / A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer