Favoriter i gareroben..

Ligger nerbäddad i sängen. Trött. Imorgon ringer klockan tidigt, vi ska fira Leia ♥ Sedan kommer dagen gå i ett..

I helgen rensade jag i garderoben och packade ner sånt jag inte behöver använda innan vi flyttar , skulle behöva uppdatera garderoben lite, men inte så roligt att göra det än, kroppen ska vara helt återställd tänker jag. Har inte vägt mig men lite finns det kvar, mest är de stora brösten kvar. De stora ledsna tuttarna.. skulle vilja höja upp dom. Jag kommer nog inte kunna släppa det, utan måste nog korrigera dom på något sätt. Kanske räcker med ett lyft så de blir glada igen 🙂

Hittade ett vitt Linne som jag totalt glömt bort. Fint vitt spetslinne ♥

Dags att sova ett par timmar,  vi hörs imorgon!

Puss o kram / A

4 reaktioner till “Favoriter i gareroben..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg