Jag Vardag

Favoriter i gareroben..

20 juni, 2017

Ligger nerbäddad i sängen. Trött. Imorgon ringer klockan tidigt, vi ska fira Leia ♥ Sedan kommer dagen gå i ett..

I helgen rensade jag i garderoben och packade ner sånt jag inte behöver använda innan vi flyttar , skulle behöva uppdatera garderoben lite, men inte så roligt att göra det än, kroppen ska vara helt återställd tänker jag. Har inte vägt mig men lite finns det kvar, mest är de stora brösten kvar. De stora ledsna tuttarna.. skulle vilja höja upp dom. Jag kommer nog inte kunna släppa det, utan måste nog korrigera dom på något sätt. Kanske räcker med ett lyft så de blir glada igen 🙂

Hittade ett vitt Linne som jag totalt glömt bort. Fint vitt spetslinne ♥

Dags att sova ett par timmar,  vi hörs imorgon!

Puss o kram / A

Läs också..

4 Kommentarer

 • Reply Frida - Butik Sött & Salt 21 juni, 2017 kl. 07:04

  Hoppas du sovit bra och att ni får en fin dag!

  • Reply angelica 21 juni, 2017 kl. 09:44

   Ja det blev en hel del sömn inatt så känner mig ganska utvilad.

   tack detsamma <3

 • Reply Mirre 21 juni, 2017 kl. 09:57

  Så fina och här vakna tösen tidigt idag innan 6 snark

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 21 juni, 2017 kl. 13:01

  Åh så fint linnet är :).

 • Lämna en kommentar