Snart får vi leverans av 62 kilo….

Tittar in lite snabbt och säger hej. Idag ska Leona och jag införskaffa usb-minne till bröllopsbilder som ska skickas till kund. Sen ska vi vara på plats på jobbet, butiken är öppen idag. Sån tur vi har så snäll liten tjej ♥
Vi testade bärselen igår, riktigt bra måste jag säga, ska visa er i ett senare inlägg.

Imorse gick vi upp tidigt och gick och sjöng för Leia som fyller år idag. Men vi kör kalas för henne på söndag. Det är svårt att få till allt mitt i veckorna, men vi ska skämma bort henne ändå såklart! ♥

Jag råkade också shoppa lite igår kväll. Vi har bestämt oss för att köpa ny grill till huset, och den här gången en gasolgrill. Så himla smidigt och det går ju väldigt fort jämfört med kolgrill. Dessutom tycker jag att det bli väldigt gott också.. Jag har länge kikat runt på många olika och det känns som en hel djungel. Men igår bestämde vi oss, så jag klickade hem den. Jag vet att vi kommer vilja grilla ganska omgående när vi kommit på plats i huset, så lika bra att grillen finns redo! Dock tog jag leveransen hit, så den borde komma i början på nästa vecka.. Såg efteråt att den vägde en helt del.. 62kilo ,Ups 🙂 Dock är det inte jag som ska bära som tur är , haha!


Denna blev det iaf, en gasolgrill med 6st brännare. 🙂

Kram / Angelica

En reaktion till “Snart får vi leverans av 62 kilo….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg