Fikagäster och morgonbak!

Idag har det varit rörigt i mitt huvud. Jag har hela tiden trott att det är fredag idag. Rickard har varit ledig och då känns det genast som helg. Men det är ju faktiskt bara torsdag.

Startade dagen med att baka lite muffins, vi fick nämligen besök av våra Madde & Micke, Emmy & Mathilde bus! Det var ett tag sen vi sågs vi fyra vuxna, Madde var ju förbi häromkvällen hos oss och myste. Men idag fick karlarna kramas lite.


Det blev smarriga Kladdkakemuffins 🙂

Leona är fortfarande lite hängig och väldigt mammig, men efter en stund vågade hon sig ner på golvet och busa. ♥
Det slutade med alla alla i familjerna låg på golvet och busade med barnen. Det skulle vi haft en bild på.

Gillar verkligen våra dejter, fylls alltid med massa härliga skratt 🙂

Sedan var det dags att hämta hem barnen, jag hade tänkt att ta med dom på en fotosession, men det blåste upp till storm och regnet öste ner, så håller tummarna för bättre väder imorgon! Sedan avslutade vi kvällen med att bli bjudna på mat hos svärmor , alltid lika skönt att slippa laga mat ibland 🙂

Blev inbjuden på en väldigt rolig grej på Lördag också. Vi ska ta med de stora barnen, Leona är lite liten ännu , så jag är tacksam att min mamma kunde passa henne en liten stund på kvällen så att vi kunde göra detta för de stora barnen ♥ tack Mamsi!

 

Nu ska jag krypa ner hos Rickard, hör att han sover redan, imorgon planerar jag en tripp till Ikea inför nästa vecka, då ska det organiseras lite 🙂

puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg