Tror ni att det blir bra med dessa? Säg gärna vad ni tycker!

Hello. Hur har ni det? Här hemma regnar det precis just nu och blåser. Vi har det riktigt mysigt jag och barnen.
Myser under täcket och har det gött. Snart ska vi dock förbereda oss för Lowa ska iväg på Kalas, som vanligt är jag ute i sista sekund med att fixa present. Tur leksaksaffären ligger under lekandet 🙂

Jag tänkte montera upp sängbord, men jag är osäker på om det blir som jag har tänkt mig :/ Jag ska visa er, köpte dessa på Ikea och tänker att de ska skruvas upp på väggen, men vet inte om det kanske är så att de är för djupa? Vad tror ni? Tror ni det kommer ser konstigt ut?

Va tvungen och testa med lite blomster uppepå.. Men kommentera gärna och säg vad ni tycker 🙂

Igår vad vi iväg på en magisk magishow. Har aldrig varit på något sånt tidigare, det var verkligen så häftigt. Ni får hålla utkik ikväll här på bloggen för då ska ni få se bilder från kvällen! Hade nästan svårt att somna igår kväll för jag försökte fundera på hur de gjorde vissa nummer!

Ska stressa vidare här hemma nu så vi inte blir sena, ser att klockan rinner iväg!

Hörs senare!
KRAMAR

4 reaktioner till “Tror ni att det blir bra med dessa? Säg gärna vad ni tycker!

    1. Den heter eket från Ikea! 🙂
      Vi har ändrat och ska ha två på varandra tror jag istället för att sätta på väggen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg