Finaste barnvakten och vår midsommarafton i bilder.

Godkväll. Idag startade jag dagen med att åka och hämta Leias tårta som jag beställt till hennes kalas imorgon. Hon blev verkligen överlycklig, en enhörningstårta, den är verkligen magiskt fin. Så stilren och snygg. Ska visa er imorgon när ljuset är lite bättre. 🙂

Sedan har vi packat massor, i stortsätt är hela köket nedpackat i kartonger, barnens rum är snart nedpackat det också, det är inte så roligt att vara hemma i lägenheten längre, det blir bara värre och värre kaos. Det känns som vi flyttat i månader eftersom vi började så tidigt när Leona låg i magen, Men jag är så tacksam för det. Men nu längtar jag verkligen tills vi är på plats i huset. 5 dagar kvar tills vi får nycklar i handen, sen några extra dagar till innan det slutgiltiga flyttlasset går. Det är verkligen inte så roligt att vara hemma nu, det blir många promenader bara för att få andas och slippa kaoset för en liten stund.

Leona älskar att ligga i buggan, och suffletten är verkligen så grym som går att förlänga för att slippa solen. Jag är så nöjd över det, minns när de andra barnen var små och man fick hänga filtar och annat för att skydda mot solen.. Kan varmt rekommendera vagnen. Och till ett bra pris så hittar ni den på babyplus.nl. Bara att tips såhär på kvällen, detta är inget reklaminlägg utan jag tipsar bara för att jag vill. ♥
Medans vi packade har Lowa passat lillasyster.

Leona älskar veklingen att ligga i buggan, och suffletten är verkligen så grym som går att förlänga för att slippa solen. Jag är så nöjd över det, minns när de andra barnen var små och man fick hänga filtar och annat för att skydda mot solen.. Kan varmt rekommendera vagnen. Och till ett bra pris så hittar ni den på babyplus.nl. Bara att tips såhär på kvällen, detta är inget reklaminlägg utan jag tipsar bara för att jag vill. ♥
Medans vi packade har Lowa passat lillasyster.

Båda två trivdes verkligen, så glad att det går så bra ändå. Trodde Lowa skulle vara den som tog det ”hårdast” att få en lillasyster då hon alltid varit minst, men inget sånt ännu. 🙂

Vår midsommarafton startade vi nere vid Mallboden, det var så galet mycket folk att vi inte blev så långvariga. Men vi hann med att krama om fina Kristina, Lowas gamla dagisfröken. Sedan fortsatte vi hem till våra älskade vänner.


Jag var så avis på dom, de hade fixat och målat om deras altan, så snyggt verkligen.  🙂


Engla-Freja måsta ha hittat världens största jordgubbe, den var nästan större än henne själv 🙂

Min Hunk! Nästa år firar vi 10 år tillsammans, kan inte förstå hur fort det går egentligen, och jag älskar honom mer för varje dag som går! My soulmate! ♥

Leia fick en telefon när hon fyllde, och fota lillasyster är populärt..

Sen var det dags att göra kransar, vi gick även Live på Maddes instagram under tiden vi gjorde det , faktiskt väldigt roligt att vara live och prata med alla er fina följare, jag får oftast lite mersmak, men tycker också det är lite läskigt. Men tycker ni det är roligt? Skulle ni vilja se mer live? Tänker att jag kanske skulle livea lite från huset när vi får nycklarna så ni får se lite? Skulle ni vilja det? om ni inte följer mig på instagram så hittar ni mig —> angelicasandberg.se <—-


Att göra egna kransar, andra året i rad som jag gör, men jag vet i tusan.. ingen hejare på det alltså, Nästa år får det bli köpta tror jag, kanske skulle köpa sånna kransar i tyg.. =)

Lowa gillade sin krans dock, sötnosen!

Lika lika! ♥
Barnen tog sig ett dopp också, vattnet var inte alls varmt, men dessa va inga badkrukor, jag höll mig på land 🙂 jag vill ha riktigt varmt vatten om jag ska våga ta mig ett dopp=)

Vi hoppade över den hederliga midsommarmaten, ingen direkt som gillar sill och annat så vi körde på grillat, uppskattat av både stora och små!


Vi avslutade kvällen med att försöka ta några bilder på oss fyra tillsammans, det gick sådär.. HAHA.
Vi hade uppenbarligen väldigt roligt åt något, iaf Madde och Rickard. ♥

Tusen tack för superkväll som vanligt. Det gör vi snart om igen. Nästa gång blir det grillafton hemma hos oss! ♥

Hoppas ni alla hade en härlig midsommarafton.

Puss och kram/Angelica

3 reaktioner till “Finaste barnvakten och vår midsommarafton i bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg