Glad midsommar och bedårande liten prinsessa.

God förmiddag , hade hoppats på sovmorgon denna lediga dag men barnen tänkte något helt annat, så bara gilla läget 😉 Det är iallafall skönt att slippa stressen, man kan ligga kvar och dra sig lite i sängen och äta en lång frukost.

Idag är det midsommarafton, och mina klänningarna som hänger i gareroben är lite små över tuttarna.. de har inte riktigt återkommit till deras normala size.. så jag köpte mig faktiskt en ny klänning dagen till ära..

Vad tycker ni, visst är den fin? 🙂 Hur firar ni midsommar? Vi ska åka ned till ett fik här i stan som anordnar med midsommarfirande tillsammans med Madde, Micke och alla barnen , sedan blir det grillafton ♥ Lite bilder från förra midsommar..

Igår jobbade jag med fotografering, det var längesen som jag jobbade med just fotografering , så mysigt var det. Jag fotograferade en nyfödd liten tjej med hennes systrar. Lilla Junie är ca en vecka yngre än Leona. ♥ Jag fick en favoritbild som jag måste visa er 🙂

Visst är hon bedårande med den lilla rosetten på huvudet ❤️ Tusen tack Sofie och Rickard för att jag fick äran att fota era härliga ungar.

Nu är det dags att sätta igång här hemma, jag har ett par jättefina skor som går i rosa som skulle passat perfekt till min klänning, tror jag, har för mig det är samma kulör, men tror de ligger nerpackade i någon flyttkartong tyvärr..

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar!
Puss och Kram / Angelica

4 reaktioner till “Glad midsommar och bedårande liten prinsessa.

  1. Så fin klänning?Vill du vara snäll och dela med dig av var du har köpt den?Ha en fortsatt trevlig midsommar, trots att regnet ÖSER ner nu i vår fina stad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg