För åtta år sedan!

Imorse startade vi dagen med skönsång för Leia som fyller åtta år idag. Åtta år som gått så otroligt fort. För åtta år sen låg vi på förlossningen och hade fått våran första dotter, jag vet ett vi var kvar länge i förlossningsrummet innan vi blev överflyttade till BB. Jag vet också att vi knappt vågade använda våra telefoner så det var inte förrän vid midnatt vi informerade våra föräldrar att bebis hade kommit. Minns att jag stängde in mig på toaletten och skickade iväg ett sms snabbt, nästan rädd att någon skulle komma på mig att använda telefonen!


Vilken skillnad det var när man hade fått sitt första barn, jag kan kolla tillbaka och inse att jag var ganska osäker då. Minns känslan på första återbesöket uppe på BB-mottagningen, när vi hade kämpat på med amningen som inte alls fungerade och hon hade gått ner massor i vikt lilla snuttan. Men med lite ersättning så blev det hela lite bättre. ♥

Vi har haft kalas här hemma i eftermiddag och vi gjorde det väldigt enkelt. Leia fick bestämma allt och hon ville ha köpt tårta ( hemmagjord är trots allt godast) Men hennes önskan är vår lag. Jag ville att detta skulle vara hennes dag. Hon fick många fina presenter, och jag inser att det verkligen inte behövs något extra. Den lyckan i henne ögon när hon fick en påse med fyra badbomber av sin farmor. Den kommer jag leva på länge, hon blev så glad att det såg ut som hon fick tårar i ögonen! ♥ Av sin mormor fick hon en uppblåsbar Unicorn om man kan ha i vattnet, så nu längtar dom efter sol, som lyser med sin frånvaro.


Nya Leviströjan satt som ett smäck också! ♥

Nu ska jag sova lite, hoppas på en liten sovmorgon imorgon!
Imorgon blir det att fira lite midsommar tillsammans med våra fina vänner!

Bilder från 2016, det har hänt lite sen dess! ♥
Förra året var Leona precis nyfödd!

Våran lilla fågelunge! ♥

Hoppas ni får en härlig midsommarafton!
Var rädda om er!
Kramar/ Angelica

2 reaktioner till “För åtta år sedan!

  1. Åååå så fina ögon hon har och Grattis nu i efterskott 🙂 Så härligt att få se deras lycka lysa i ögonen.
    Ha en fin midsommar och vi hoppas på uppehåll!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg