Vänner, midsommar och kunna vara sig själv!

Midsommarafton med fina vänner och familj. Kan inte bli bättre. När jag vakade igår morse så kändes dagen lite tung. Allt beror verkligen på dagsform märker jag, vissa dagar är bättre än andra. Men det är skönt att ta det lugnt, vila mycket.  Jag har börjat lyssna på podd och sova extra om dagarna om de så bara är för en kort stund. Rickard tar ofta med barnen , åker till affären och jag får vila. Det är så fint av honom. Han tar hand om mig på perfekt sätt.

Tredje året i rad vi firar midsommar med Madde & Micke deras familj. Älskar vårt härliga kaos. Jag kan verkligen vara mig själv och det finns inte förpliktelser, jag kan visa hur jag mår utan att det blir konstigt.
Det var så otroligt mysigt. Vi började med att ha en riktigt midsommarlunch hemma hos oss. Jag tog visst inte så mycket bilder, men madde filmade en härlig film som ni kan kika på hennes instagram, HÄR Jag fick kommentarer att det var härligt att se mig glad, så gulliga och omtänksamma ni är! ♥ Att skratta mår man bra av. Bra för själen att va med människor som vet precis hur allt är. Inget pokerface behövs, och jag tror inte det vet själva hur mycket som betyder för oss våra älskade vänner. Att bara få varma kramar och få skratta tillsammans! Nu har vi planer på att försöka komma iväg ett dygn utan barn, ett dygn med god mat , god dryck, spa o trevligt sällskap! Hur bra låter inte det?

Madde hade pyntat lite mer hemma hos sig, och det var fina blommor lite överallt!Värdinnan och några av hennes avkommor! ♥

Hon har redan hunnit med två midsomrar. Älskade lilla mini, sist låg hon bara o vagnen och myste på min arm, jag var några kilo tyngre då hon knappt va en månad gammal. Det händer väldigt mycket på ett år. 

Snart springer hon runt den lilla, hon är dock fortfarande lite för feg 🙂

Nu sover alla kids, och vi ska heja på Sverige!

Tack för att ni kikar in här! Puss på er!

2 reaktioner till “Vänner, midsommar och kunna vara sig själv!

  1. Det är så skönt att ha vänner där man kan vara preciiiis som man är, inga falska leenden och massa krav.
    Vilket fint blomdiadem eller vad det är, du har 🙂
    Hoppas nu Sverige vinner!!!

  2. Härliga bilder ?☀️ Att ha vänner som man kan vara sig själv med är riktiga vänner ?? Var rädd om dig och lyssna på din kropp!!! Kram på dig & din fina familj ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer