Tips Vardag

Formex och kommande nyheter!

20 januari, 2018

God kväll! En heldag på Formex igår, och vi är nu fyllda av inspiration! Det kommer komma in så mycket nyheter och jag längtar galet! Vi kom hem sent, klockan var närmare 22. Väglaget var riktigt tråkigt stundtals och det gick inte alls att köra fort. Även om snön är vacker när man tittar på den när solen ligger på så störde den igår, ibland snöade så mycket att jag knappt såg ut genom rutan! Tanten inom mig körde långsamt och försiktigt , hellre att vi kommer hem hela! ♥ vi filmade lite under mässan , ska se om det blir ett litet ihopklipp, skulle ni vilja se?

Nu ska ni iallafall få se lite av våra kommande nyheter..

Vad gillar ni puffen? Jag blev verkligen totalt kär…

Dessa vaser kommer att finnas i tre olika storlekar, det finns alltså en ännu större storlek än dessa!

Stötte på fina Elin! ♥Jättemysigt att gå runt tillsammans med henne. Här besökte vi kids concept och kollade in deras nyheter! Elins fina Instagram hittar ni HÄR. ♥ hennes konto är verkligen inspirerade och en härlig blandning av familjeliv och inredning!

Idag har vi grejat massor här hemma, fixat det sista i barnens Walk in, helt plötsligt finns det så mycket space att jag skulle kunna få in hur mycket kläder som helst känns det som! Jag ska imorgon så ska ni få se, när jag publicerar före bilderna så kommer ni få en chock! Jag skäms nästan haha.

Hoppas ni får en mysig kväll!

Puss/ Angelica

 

 

Läs också..

6 Kommentarer

 • Reply Lotte 21 januari, 2018 kl. 08:42

  Så fina saker 🙂 Är det rosa som gäller i vår? Jag blir sååå sugen på att göra om haha. Speciellt när jag ser bilder hemifrån ditt ni har verkligen fått det så fint!! Gillar din och Maddes stil
  https://lotte4.blogspot.se

  • Reply angelica 21 januari, 2018 kl. 16:00

   Eller hur. Både rosa, men även mycket grönt=) Jag kommer vilja göra om tusen gånger haha.
   Gud vad snäll du är Lotte!

   Vad roligt att du gillar det, vi blir så glada båda två! <3

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 21 januari, 2018 kl. 11:47

  Åh så mysigt fint :D. Älskar verkligen inredning 🙂

  • Reply angelica 21 januari, 2018 kl. 15:59

   Jaa jag också blev helt kär i allt=)

 • Reply Fia 21 januari, 2018 kl. 12:37

  Sååå fin puff, love it! Jaaa jättegärna film från mässan, kul att se. Ha en fin söndag!

  • Reply angelica 21 januari, 2018 kl. 15:59

   Då ska jag se om vi kan få till en liten film=)
   Tack detsamma!

  Lämna en kommentar