Ge en extra kram!

Dagen har som alla andra dagar rusat iväg. Jag har haft besök av en annan bloggare som jag har fotograferat till en tidning. Dessutom har vi varit och kikat på en lokal. Som vi ändå känner har bra potential för vad vår verksamhet gör. Vi ska spåna lite och fundera och återkoppla. Men jag tror att det kan bli riktigt bra, så jag håller en tumme.

Efter att ha hämtat kidsen på dagis/skola så har vi myst, lagat mat, duschat kidsen, städat kylen och gjort sådär tråkiga måsten. Efter maten så var det fullt med disk i köket som jag tittade på länge, innan jag tog tag i den, jag var tvungen att ta sats kände det som. Jag hade verkligen ingen ork, men ett onödigt ont. Ibland drömmer jag om att ha det som förr i tiden, tänk att ha en liten kokerska här hemma som lagade maten och serverade den och tog hand om disken, och städade huset. Vilken lyx det skulle vara, att slippa dom måstena i livet.

En annan värdslig sak som jag är irriterad över, är att jag för tillfället tappat bort kabeln till kameran. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från eftermiddagen , men eftersom jag förlagt kabeln någonstans och den andra är på jobbet så får jag helt enkelt bjuda er på lite gamla bilder från arkivet istället. Tycker alltid det känns lite trevligare att bjuda på lite bilder! ♥

Jag har så mycket t a c k s a m h e t inom mig som jag skulle vilja få ur mig. Hade hoppats på att 2018 skulle bli ett riktigt bra år. Men när folk i min närhet har det tufft så påverkas man av det. Det har väl inte gått någon förbi om hur mycket jag tycker om Madeleine. Hon kom in i mitt liv för ett antal år sedan, och det låter alltid säkert lite klyschigt men vi allt klaffade verkligen. Vi har under dessa år kommit varandra väldigt nära och vi delar glädje och sorg. Därför påverkar det mig massor när jag vet att hon har det tungt. Jag vill ta bort det jobbiga ifrån henne.  Men det jag kan göra är att finnas där för henne, när hon än vill. Jag vet att hon alltid gör detsamma för mig. Jag är tacksam över vår fina vänskap vi har! ♥

 
Var rädda om varandra, krama varandra lite extra och klicka er in HÄR och ge Madde en extra kram idag! ♥

Puss & Kram!

3 reaktioner till “Ge en extra kram!

  1. Fina bilder! Har sänt Madde en tanke och en kram. Hoppas ni mår bra och har en bra helg, och hoppas på ett inlägg under dagen. Kram

    1. Vad gullig du är, då blir hon glad! <3

      Nu så kom en liten uppdatering 🙂 puss på dig fina fia! Hoppas du får en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer