Graviditet Leona ♥,  Okategoriserade,  Vardag

Första bilden på bulan i v 15 och 25% rabatt hos thefashionroom.se

God förmiddag. Förlåt för lite glest mellan uppdateringarna. Mycket jobb, gravid och annat resulterar i att jag däckat i soffan första gången redan kl 18 på kvällarna. Det är jag och de ändra tanterna 😉

Jag har börjat må lite bättre med illamåendet. Lergigan comp, fantastiska tabletter alltså, som verkligen får mig att ha ett någorlunda normalt liv så att jag kan få ur sängen på morgonen.
Jag är så glad att jag bloggade min graviditet med Lowa. Jag går gärna tillbaka och kollar om hur jag mådde då jämfört med nu.
Nu efter senaste UL så blev jag framflyttad en dag, så nu byter vi vecka fredagar istället för på torsdagar. Så igår gick vi in i vecka 15 (14+0).
Illamåendet har blivit som sagt bättre, men som ett brev på posten så kom ryggvärken, vad jag befarar är foglossning. Jag minns att det var så med Lowa också , men man förtränger ju också en del. Men jag gick tillbaka och kollade, och med Lowa mådde jag precis så i vecka 16.. Sen har jag för mig att det försvinner.. Jag har aldrig lidit av svår foglossning, så jag hoppas verkligen inte det blir så nu heller. Ni kan läsa inlägget om med Lowa i magen HÄR
Tänkte att ni skulle få se en bild på den liiiiiiille bulan… Tog en bild i morse, byxorna börjar sitta lite åt nu. Så snart får jag väl ha en liten toffs 😉 Jag tycker också att jag har börjat känna lite fladder också , eller om det är inbillning… Mysigt iallafall. Och jag längtar tills jag kommer känna de riktiga kickarna! ♥

_14A2442

Så nyfiken på dig lille vän! ♥

Nu ska jag fixa iordning Leia som ska iväg på kalas hos en klasskompis! Passade på att shoppa lite roligt pyssel när vi handlade present. Jag har tänkt att vi ska ha en riktigt pyssel/bakdag imorgon eftersom det är första advent.
_14A2446
Har ni pyntat klart hemma?
Det har inte jag, herregud vad jag är seg. Det har kommit upp en ljusstake i vardagsrummet, sen har vi visst inte kommit mycket längre=) Men ska försöka plocka fram stakarna och greja lite. Vad ska ni pyssla med i helgen?

Kanske passa på att julhandla lite? thefashionroom.se kör nämligen blackweekend hela helgen. Fram till söndag 27/11 kl 23.59 är det 25% HELA sortimentet om ni använder er av kod: blackfriday
Detta vill ni inte missa 🙂 Klicka HÄR för att shoppa!
blackfriday
HAPPY SHOPPING!

Kikar in lite senare. Puss på er! ♥

 

 

i samarbete med thefashionroom.se

 

4 kommentarer

  • angelicasandberg

   Vi gillar verkligen huset, dock har vi inte köpt det ännu. Huset ligger helt perfekt i läge och huset storlek är också jättebra och lagom. Så om allt går som det ska blir vi husägare tills nästa år. Paret som bor i huset idag bygger nytt hus så därför kan ej inflytt ske exakt just nu. Vilket passar oss bra också då vi hellre önskar köpa huset i början av våren. Så vi håller alla tummar att det blir som vi tänkt oss.<3
   Framförallt nu när vi har en mini påväg och lägenheten redan är liten=)

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.