Första doppet!

Spontant när det är som bäst. Idag har vi haft en mysig dag, vi hämtade Leia tidigt i skolan och tog med henne och Leona in till Linköping och köpte presenter till Lowa som fyller år nu på Söndag. Känns skönt att ha det färdigt, det var så otroligt varmt på jobbet dessutom och det finns ingen AC där heller så det var inte så tokigt att åka iväg tidigare. Ibland är det skönt med riktig flex! ♥ Vi gick länge i leksakaffären, men jag tycker det är så himla svårt vad man ska köpa. Jag frågade Lowa vad hon önskade sig imorse, Jag fick följande svar: ”Av Jenny och mormor önskar jag mig Marcus & Martinus saker och ni andra kan köpa vad ni vill! ” Utförligare än så blev det inte. Men vi köpte på oss lite barbie grejer som jag hoppas uppskattas av henne.♥ Jag hittade äntligen en bh och nu är jag på jakt efter en snygg bikini, egentligen finns det ju massor supersnygga online, men jag kan garanterat inte ha, måste antagligen köpa två delar som inte är i samma storlek, formerna är ju som dom är. Men jag ska kika och se om jag kan hitta något bra. Skulle vilja ha någon annan snygg som kanske inte är helt vanlig svart=) Den jag hade sist köpte jag när jag var preggo och den är alldeles för stor just nu=)


Lowa följde med sin dagiskompis Melissa hem idag, igår var det familjekväll på dagis där vi tackade av fröknarna, det känns lite sorgligt, men jag tror det kommer bli så bra för Lowa. Hon kommer börja på samma avdelning som Leia går på , vilket betyder att de alltid har varandra när de går på fritids osv.

När jag kom och skulle hämta Lowa i eftermiddags så badade dom i deras pool, alltså det är synd att vi har en väldigt liten trädgård, annars  hade jag byggt en egen pool pronto kan jag säga. Hur underbart är det inte? Vi blev inbjudna att ta ett dopp hela familjen, och vi myste och grillade korv. Så jäkla mysigt. Kidsen badade och även jag som är världens största badkruka hoppade i. Leona badade för första gången i pool och tyckte det var supermysigt, älskar det spontana!


Vädret har gjort att man verkligen går in i semestermode, har ni också gjort det?
Tänk att det i maj månad är runt 30 grader om dagarna, hoppas nu det håller i sig. ♥

Ta hand om er!
Kramar / Angelica

3 reaktioner till “Första doppet!

 1. Gå in och kolla på bikin på stadium 99 kr per del.

  Köpte en vit och blå.
  Finns massor av snyggt där.

  Om du gillar typ toppen som längst ner.

  Det var på Tornby.City hade fanns inte lika mycket snyggt.

  1. Ja det var så härligt 🙂

   ja men då är vi två, det var tur den var tempererad, annars hade jag inte velat hoppa i haha=P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg