Första snön och ny soffa!

God eftermiddag!
Först vill jag bara tacka för all kärlek ni gett på förra inlägget, blir alldeles varm i hjärtat.
Det var inte lätt att skriva ner allt för det blev så påtagligt och en och annan tår rann för kinden, samtidigt känns det viktigt att skriva om, det är min upplevelse som jag vill dela med mig av, och jag inser att man inte är ensam, det verkar vara mer vanligt än vad man tror . ♥

Idag har vi fått snö här hemma, mysigt när det blir lite vitt på marken och ljusar upp i mörkret lite.
Vi tog in vår julgran igår, den är så himla stor och jag hittar ingen bra plats för den egentligen, så den får helt enkelt vara bredvid vår soffa.. idag ska vi nog försöka pynta den lite, det blev inte så igår 🙂
Det var mest kaos när alla sprang runt och ville sätta sin del på granen 🙂

Påtal om soffa, så har vi länge haft Söderhamn från Ikea,äkskar designen på den, men det är tametusan det ända om jag ska vara ärlig, jag har tyckt att den är så obekväm i flera år. Men det har inte blivit av att vi har köpt en ny,
men så nu när det var black week började vi kika runt lite, så hittade jag en fin som var nedsatt så trots att vi inte testat att sitta i den i verkligheten så tänkte vi att det kan minsann inte bli värre än den vi har 🙂
Så vi klickade hem den och fick leverans i början på veckan, stackars Rickard fick ta emot hela soffan själv när jag jobbade kväll, men det fixade han galant 🙂
Vi är iallafall supernöjda. ♥

Så nu ska vi bara ändra om med lite ny väggdekoration, samt att jag måste få tummen ur att måla om, har tänkt måla om kök och vardagsrum så länge, färgen står och väntar, men jag har inte haft orken. Men nu så tror jag minsann att den kommit tillbaka lite 🙂

Eftersom det dessutom känns som att man vabbar också mer än vad man inte vabbar, så är det svårt att få ihop alla saker man vill göra.

Jag hoppas snart Lucie kan gå till förskolan nästa veckan, då har hon varit hemma i över två veckor.. tycker alltid det är så svårt att veta hur och när man ska låta de små va hemma, men det blev en extra lång vabb, men med tanke på läget i världen så är det lika bra att följa sin magkänsla. ♥

Hoppas ni har en fin dag och att ni mår bra! ♥

Stor kram och tack för att ni kikar in och läser här, tänker att jag nu ska försöka uppdatera mer frekvent 🙂
/ Angelica

2 reaktioner till “Första snön och ny soffa!

 1. Fin harmoni ni har i ert hus, sköna färger även om jag själv gillar det där starka färgerna men alla är olika och det är väl härligt.
  Vi har också fått snö du kanske vet att Österlen är ett blåsigt ställe snön ligger aldrig på plats men idag har det försvunnet en hel del.
  Jag är ingen vintermänniska gillar våren och sommaren allra bäst. Mysigt och julpynta alla barns glädje och vuxna haha.
  Må väl/MH

  1. Tack snälla för din kommentar, vad glad jag blir, Vad härlig att ni också fått lite snö, även om det oftast blåser fort=)

   Jag är inte heller något vintermänniska, jag gillar värmen och våren precis som dig, men på någotvis har jag ändå julkänsla detta år och tycker det är mysigt. Haha ja visst precis som du säger, mysigt för både barn och vuxna! 😀
   Vill önska dig en trevlig helg. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer