Välkommen helg och frostiga fönster på växthuset.

Äntligen är helgen här. Inatt har tre av fyra barn vaknat i omgångar. Förstår inte varför det är så ibland.
som att de vaknar efter varandra såfort jag nästan somnat om 🙂
Så känner mig lite extra trött idag men ändå glad att helgen är här, även om jag jobbar imorgon. Det är alltid extra vemodigt att jobba helg när alla andra i familjen är lediga 🙂 men jag trivs så fruktansvärt bra på mitt jobb , det är roligt och givande så oftast går passen så himla fort. ♥

Eftersom det har snöat så passade Lucie och jag idag på att gå ut och njuta av det härliga vädret en liten stund. Skönt med friskt luft, det blev en kort promenad runt kvarteret och sen busade vi lite på baksidan , växthuset är alltid det roligaste att gå in och ut i 🙂

Jag hade en tanke att vi skulle planterat lite enar vi växthuset och kanske inrett det med lite lampor inför julen, men mycket har stannat av pga att jag inte har mått så bra, då hamnade det långt ner på prioriteringslistan 🙂

Vi lekte tittut en liten stund, sen när vi skulle gå vidare kom krokodiltårar, hon skulle nog kunna bo i det där växthuset 🙂
Planen för nästa år är nog att använda växthuset på ett litet annorlunda sätt, första året blev det inte som jag tänkt mig alls 🙂 Men när man är nybörjare så är man, man får väl helt enkelt sänka sina krav 😀

Sen tog vi som sagt en promenad runt vårt lilla kvarter..

Hittade henne overall i garaget, den är från Leona när hon var liten, detta år har vi kunnat återanvända mycket från de andra barnen, det är faktiskt väldigt smidigt, framförallt just vinterkläder som inte är det billigaste att köpa nytt. Så jag är glad att vi ändå valt att köpa lite bättre just vinterkläder , för det håller så många år. En av Leonas overaller som vi fann i rätt storlek, vet jag att Leia hade när hon var liten, inget fel på den och inte ens sliten i kvaliten. Sånt gillar vi.

Men någon annat tråkigt som jag borde ta tag i det är att rensa upp alla barnens garderober, plocka ut kläder som är försmå… Kanske sälja eller borde skänka bort det hela. Har så mycket kläder i garaget i flera backar, galet. Hur ska man få plats med allt 🙂
jag tycker man rensar och rensar, men hur mycket man än rensar så har man onekligen lika mycket skit kvar. Tycker aldrig man någonsin kommer i någon slags fas.

Jag tänker också att jag inom kort ska lägga ut ett inlägg gällande nub-terorin, vet att jag la ut det när jag väntade Leona kanske det var, och det är så roligt när folk som kan spånar, och om det är rätt 🙂

Hoppas ni har en härlig fredag.

Kram på er.

En reaktion till “Välkommen helg och frostiga fönster på växthuset.

  1. Du kan verkligen fånga objektet med din kamera, alltid lika fina foton. Härligt jobb du har känns som du passar så till det med ditt mjuka fina sätt, vet du genom bloggen kan man lära känna en människa. Jag gillar bloggar som har trevlig läsning och inte som så många aggresiv ton de kan man likabra skippa.
    Har läst hos dig en tid men sen det där att skriva en rad blir sällan, men tänkte jo det är ni värda som sitter och skriver om livet om hur ni har det. För en tid sen kändes det som bebis nummer fem var på G. Härligt med många barn kommer själv från en skara på sju, förr var det mer vanligt dock. Har gåvan att ha åtta barnbarn, helt underbart kan jag säga.
    Ja du man kan ha femtio procent rätt när man tippar vad kan detta lilla underverk va, men hmmm tror i alla fall på en gosse.
    Trevlig andra advent till er alla som läser här inne/MH Österlen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg