Första sprutan och vilken tapet tycker ni?

Alla tre barnen sover och jag ska snart sätta mig i soffan, ska slå på idol. Vi ser alltid på play, vilket är så smidigt. Kunna se precis när det passar. Vet också att Sofias Änglar hade premiär idag, brukar ni se det?♥

Idag har Leona varit på bvc och fått sin första spruta. Jag har så svårt att inte gråta vid sånna tillfällen, jag tycker alltid så synd om barnen, så i vår familj är det alltid pappa R som får ta att hålla i alla bebisar. Men det hade gått jättebra. Så duktig. Hon har varit lite gnällig och mammig nu i eftermiddag. ♥ Än så länge verkar hon inte fått någon direkt feber, men vi har garderat oss med medicin ifall.

Börjat spåna lite på vad vi ska göra med väggarna i Leonas rum, denna gång känner vi att vi inte vill måla en fondvägg utan faktiskt sätta upp en liten rolig tapet. Men det är fasen inte lätt alltså.

Ni ser ju själva åt vilken färgskala vi gillar, vi vill inte ha färgstarkt utan väldigt sobert.

Personligen kommer jag ha svårt att bestämma mig. Men jag har dessutom förälskat mig i Majvillans kollektion.
Jag har inte hittat några fysiska prover på dessa än, men har kikat på nätet. ♥

Denna är verkligen en favorit, visst är den fin??


Denna är också så himla fin.. Vilken är er favorit? ♥

Ta hand om er! Kram/ Angelica

5 reaktioner till “Första sprutan och vilken tapet tycker ni?

  1. Jag gillar den rosa med vad är det? moln med små streck i eller den blåa med runda ringar. Tyvärr inte den med byggnader eller karuseller eller vad det är. Tur att vi tycker olika. Tänk att gå hem till folk och alla har samma tapet. hihi.

  2. Måste tillägga att det låter förbaskat tråkigt att det är ännu mer problem med huset, men det borde gå under dolda fel eller som jag skrev, er besiktningsman. Har man ingen doldafelförsäkring så får man punga ut ur egen ficka, alltså säljaren, så är det men jag tror man ska vara försiktig med att göra saker själv då utan att låta en besiktningsman komma ut. Hoppas det reder sig snart. Fy fabian vad tråkigt. Hade det varit jag, och det är dolda fel då det verkar vara det eftersom ni haft besiktningsman ute och om han inte skrivit att ni bör kolla detta mer och därmed friskrivit sig så skulle jag inte lyfta ett finger själv utan låta det gå på förra ägarens pengar. Hårt men så är det. Därför ska man alltid ha doldafelförsäkring om man säljer. Tjänar verkligen in dom pengarna.

  3. Åååhh så fina foton på Leona, sååå söt och go hon är! Fina tapeter allihop, jag gillar särskilt den längst upp till höger och den till vänster på bild två, och så den rosa med vita hus, träd och karuseller, jättefina och passande i ett småbarnsrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg