För tre månader sedan..

God kväll! Hur har ni det? Ni som läst min blogg ett tag vet att jag alltid delar med mig av allt som händer.. både i med och motgång. Ni har fått följa med när vi genomgick ett otroligt jobbigt missfall och ni har fått följa med gravidteten med Leona och när hon kom till världen och förgyllde vår tillvaro! ♥ jag är en person med känslor. Lätt till skratt,men också lätt till tårar. Jag har svårt att ljuga och kan tex inte skriva ett glatt inlägg om jag ledsen och tvärt om. Bloggen följer livet så som det är just nu. Det är fantastiskt tex att gå tillbaka flera år och läsa om saker man kanske faktiskt har glömt bort eller förträngt. Hur man mått i vissa situationer osv.

2017 , ett stort år för oss som familj. Vi blev föräldrar igen till världens bästa Leona o att vi blev husägare. Två ganska stora saker i vårt liv. Sånna saker jag vill dela med mig av, för min egna skull, jag tvingar ingen att läsa.

Ni som kikar in här varje dag och som hängt med sedan år tillbaka, som kommer med inputs och styrka! Ni förgyller mitt liv!♥ När man känner sig ledsen och får läsa en fin kommentar eller liknande så blir jag varm i hjärtat. På riktigt!

Tillbaka till de två största händelserna detta år. Det ena skedde för exakt tre månader sen, vår älskade lilla Leona kom i raketfart, som vi längtat och väntat på henne. Vår fina lilla tjej som var namnlös tills att pappa Rickard tillslut kom med Leona som förslag och allt föll på plats! Denna gång blev det varken en Lykke eller en Luna!

Om hon blir bortskämt med kärlek, oja! Stolta systrar som gärna gosar och pussar tusen gånger om dagen. 

Lowa, hon är en riktigt liten galning alltså, jag tror jag ska försöka kolla upp någon gymnastik till henne, hon skulle älska det, hon gör verkligen kullerbyttor överallt. Igår hade hon tillomed gjort kullerbytta i blomsteraffären! 🙂

Gillar posen när hon gör sig startklar;)

I helgen var vi slitit i huset igen. I dagarna två..  Ni får ju givetvis följa med på denna resa då den upptar väldigt mycket av vårt liv just nu. Tänk om jag skulle utesluta en sån stor del av vårt liv, vad skulle jag skriva om då? Vi hade planer på att måla om vardagsrum/kök som jag pratat om. Men just nu står det lite still. I väntan så bestämde vi oss för att färdigställa Leonas rum. Det rummet som vi tänk göra sist av allt i hela renoveringen, som istället blev det absolut första. Det har stått helt still sen snickaren lämnade det.. Gipsskivor och spånskivor på golvet. Rörigt också, det har varit ett sorts avlastningsrum när vi renoverat och tagit bort dörrar osv. Men igår ändrade vi om där inne lite och började sätta upp renoveringstapet.

Som ni ser bytte de endast hela gipsskivorna på en vägg, men skar bort de skadade gipset runt hela rummet en bit upp. Det medför ju dock en heldel efterarbete, vi har nu satt renoveringstapet över hela men inser att vi behöver spackla på vissa ställen iallafall då det är sån nivåskillnad. En sak i taget. Det är skönt att komma framåt. Vi måste bocka av och komma framåt för att försöka finna harmoni.

Vi har även idag lagt nytt golv på plats! Så nu är det endast taket och väggarna kvar att färdigställa men det tar sin lilla tid. Men på något sätt måste vi ta oss framåt. Och varje liten del som blir återställd blir ju bättre. Rickard syster kom hit och hjälpte oss med golvet, hon var till stor hjälp sist när vi la golvet i hallen , dagens jobb var en anings lättare men så skönt med all hjälp vi får. Jag är återigen tacksam över alla människor runt om som erbjuder all sin hjälp. ♥


När vi lagt in golvet, sprang Leia upp och hämtade lite av hennes nya leksaker, favoriter just nu. Innan rummet är hundra procent klart så kommer det få agera lekrum, innan vi ska inreda för Leona! ♥

Det är inte speciellt roligt att leva i detta kaos med tre barn, jag känner mig fortfarande väldigt uppgiven. Leia som är 7 år, hon förstår så mycket och allt detta påverkar även henne, märker vi. Jag vill ta dom från kaoset och fly. Men vi har ingenstans att fly, och det fixar inte sig självt.. Jag är medveten att det inte kommer vara såhär för alltid, men jag undrar om vår familj klarar av resan dit..

Ser på klockan att det dags att krypa ner i sängen. Imorgon har Lowa studiedag, Leia ska till skolan och Leona ska ta spruta.

Puss & Kram / A

 

12 reaktioner till “För tre månader sedan..

 1. Kan verkligen inte relatera till allt erat kaos som det blev! Men ni är så grymt otroliga som tar tag i allt detta på en gång! Har ni fått någon hjälp av mäklaren? Tänker dolda fel?
  Fortsätt kämpa på med ert fina hus så kommer ni att få njuta många dagar av det ni åstadkommit på så kort tid! ❤️ Och jag är ny följare men är redan uppslukad av er fina familj och det ni gör.. blir nästan irriterad om du inte uppdaterat på någon dag/timme ??

  1. Haha Jessica vad gullig du är! ? Välkommen hit , vad roligt att läsa att du gillar bloggen! Blev så glad av din kommentar och skrattade högt i slutet 🙂 jag försöker uppdatera fligtigt, nu finns ännu ett inlägg 😉 haha! Kram ??

 2. Det går! Vi bodde med Emil 4 år och Elsa 2 år utan kök och rinnande vatten i 3 månader! Vi hade jordgolv i 1/3 av huset… Hämtade vatten i källaren och åt mycket korv ? och kräm och annan väldigt enkel föda i ett annat rum där vi ställt in den gamla spisen! Man tror inte att det ska gå och så plötsligt en dag (om man kämpar på som ni) så upptäcker man hur mycket man gjort! ❤️ Säger det igen efter regn kommer sol ?

 3. Kan rekommendera Motala gymnastikförening dom har bra barngympa vår tjej som är 5 år ska börja sin tredje termin, gå in på deras hemsida och kolla.

 4. Det löser sig. Vad jag förstår är det bara detta enda rum som är problemet. Det är ju snart klart dessutom. Låt säga att det tar 2 veckor. Det tror jag verkligen inte men tänk 14 dagar sen är det klart. Har inte sett resten av huset utan bara ert sovrum och tjejernas rum. Såg lite av badrummet och det ser ju helt ok ut. Köket kanske var lite mörkt men det är väl funktionsdugligt? Avvakta med det ett tag eller om ni har råd, ta hjälp av ett företag. Bo in er först och ta en sak i taget. Inte för många rum och projekt samtidigt. Det är vad jag kan säga som inget mer vet. Det löser sig.

  1. Hej fina L.
   Jag insåg att jag missat att svara på din förra kommentar. Detta rum är snart färdigt, absolut. Vilket känns jättebra såklart. Det är ett funktionsdugligt rum och nu är det äntligen bara ytskikten kvar.
   Men vi har dessvärre stött på större problem i andra rum i huset oxå. Så det är lite det som är det tuffaste just nu. Det är något som måste tas tag i omgående som vi tyvärr inte kan låta va. Badrummet är som du säger inget fel på 🙂 Kram

 5. Åh vilka sötnosar…så gulliga, härliga bilder! Bilden på Leona alltså gud så gullig, sötchock!
  Vilket jobb ni får lägga ner, så duktiga ni är och så fint det blir. Hoppas ni kommer trivas bra. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg