Ge uppskattning i vardagen, gravidkrämpor och nya tavlor till vardagsrummet!

God förmiddag. och glad första advent! Tänk att vi fått lite snö så man tillomed får lite stämning. Tycker det är mysigt. Barnen är just nu ute och leker på baksidan så jag passar på att kika in här, och skriver några rader. Vi har ätit en god frukost och myst framför årets julkalender, äntligen en riktigt bra julkalender igen. Sedan öppnade vi alla våra kalendrar, Rickard överraskade vi med en ölkalender med en liten egen touch på, en extra överraskning i varje lucka är att jag bytt etiketter på ölen. ♥ Men speciella bilder och en liten personlig text. ♥

Sånna här fina småsaker i vardagen kan göra så mycket, och han var inte mycket sämre med att överraska mig med en kalender=)

Jag är så nyfiken på allt vad den innehåller ♥

Idag skulle jag egentligen ha jobbat, men jag fick sjukskriva mig. Mina fogar verkar något så fruktansvärt, jag har så ont i ljumskarna och jag går i slowmotion. Jag ska försöka vila så mycket jag bara kan idag. Jag vill verkligen inte att det ska bli ännu värre, det räcker med hur det är nu, minns ju att jag fick kämpa med kryckor sista tiden med Leona, och hoppas jag slipper det den här gången, men tänker att jag ska försöka lyssna på kroppen så mycket som möjligt. Även om jag ibland är alldeles för envis och dum för mitt eget bästa.

Älskade lilla mini. Tänk att du snart kommer till oss, kollade i appen, och idag är det 100 dagar kvar tills beräknad förlossning. ♥ Tänk att imorgon går vi ner på tvåsiffrigt, det går så snabbt samtidigt som det känns långsamt vissa dagar.
Vad har förändrats mest på era kroppar när ni blir gravida? För mig är det mina bröst som blir som två meloner såfort jag plussar,

Eftersom både jag och Rickard egentligen skulle jobbat och barnens farmor skulle haft barnen så hade hon förberett lunch så vi ska åka dit och äta lite om en stund, det känns lyxigt att bli lite omhändertagen en dag som denna. Sen slutar Rickard skapligt idag så då tänker jag att jag ska sätta honom i lite arbete här hemma, jag har lite nya tavlor som jag vill få upp bakom soffan i vardagsrummet härnere. Dom står redo och väntar, jag tror jag har en plan hur jag vill ha dom, och i hallen står en kartong med en vägglampa jag tänker ha bredvid, hoppas det blir så bra som jag tänker i huvudet=)

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska vi åka iväg. Önskar er alla en fin första advent och söndag! ♥
Stor kram/ Angelica

 

7 reaktioner till “Ge uppskattning i vardagen, gravidkrämpor och nya tavlor till vardagsrummet!

 1. Mysigt ned adventskalender även till vuxna men jag reagerade på att du valt sätta bilder på dina barn på ölflaskor! Hur tänkte du? Förlåt men för min del hänger inte barn och alkohol ihop! Alls! Jag har i flera år varit med i ”Vit Jul”.

  1. Visst är det mysigt att kunna uppskatta varandra lite extra i vardagen=)

   För mig är inte allt svart eller vitt. Självklart ska barnen uppleva en ”vit jul” ingen i våran familj dricker särskilt mycket. Jag tycker det är en stor skillnad på att dricka någon/några öl eller att supa. Jag tycker inte det är fel att ta ett glas vin eller en öl till maten när barnen är med, sålänge man kan hantera alkohol så tycker jag inte att det finns några problem.
   Önskar dig en fin dag! =)

  1. Själva ölkalendern köpte jag för 99 kr på coolstuff=)
   och etiketterna beställde jag från smartphoto, så himla fint att pryda flaskorna med enligt mig=) tips på bra julklapp till nära och kära=) Kram

  1. Tack snälla, har äntligen fått upp de på väggen så tänker att jag ska visa ett inlägg hur det blev=)
   De största är 50×70 i storlek=)
   Ha en fin fredag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg