Givande möte med spännande nyheter.

God kväll. Har flyttat ner datorn till vardagsrummet. Ville njuta av att tända brasan en stund ikväll. Eftersom jag jobbade kväll igår så var det extra mysigt att vara hemma idag. På eftermiddagen tog Rickard med Lowa på en cykeltur, hon verkligen älskar att cykla nu när hon har lärt sig. Leia sprang runt och gjorde musicaly medans jag gav Leona lite gröt. ♥ Hon verkar ändå tycka att det är lite smarrigt. Vi testar i lite lugn takt!


Nomnomnom! ♥

I eftermiddags hade vi besök utav en av våra säljare på jobbet, roligt och inspirerande med ett möte. Vi fick några extra kataloger och nu har vi börjat fylla på med ännu fler nyheter. Jag blev helt förälskad i denna serie.


För det första så älskar jag denna plommon färg, hur snygg är inte den nu till hösten? Jag funderar på att byta ut inne på vår toalett, jag ska definitivt förvara mina olika sminkborstar i en burk för just nu står jag bara och letar som en galning i min sminkväska och svär varje morgon att den till ögonbrynen alltid ligger längst ned. Så det kommer bli grymt att ha den där inne. Sen tänker jag ha pumpen antigen till tvålen, eller om jag ska hälla över mina favoritlotion.. Jag får fundera lite.
Detta är gjort av keramik med en sprayad gummihinna som gör att den är väldigt lätt att hålla ren!
Den finns i fler olika färger och vi kommer utöka denna kollektion med fler produkter framöver, men vill ni redan idag kika så hittar ni dom HÄR . Ett litet tips såhär på kvällen, inget sponsrat inlägg. ♥

NU ska jag krypa ner i sängen , läsa alla era kommenterare gällande kök! TUSEN tack för alla tips både här och privata meddelande och i mailen. Ni är galet bäst! ♥Jag insåg att vi verkligen har att göra nu. Dessutom känns det som att vi aldrig kommer kunna ta beslut om hur vi vill ha det. Ska även kika runt på lite olika kakel tänkte jag.
Ser fram emot denna roliga resa mot ett nytt kök!

Puss & Kram

2 reaktioner till “Givande möte med spännande nyheter.

  1. Ååh den där gullungen, söt som socker..dom ögonen och det leendet man smälter, sötnos!
    Snygg den där plommonfärgen, även den gråa är snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer