Tipsa mig om bra grymma kök!

God Morgon måndag, behöver jag ens nämna att hela familjen kändes som zombies imorse?
Saknar redan sommaren och att det alltid är ljust, så mycket svårare att gå upp på hösten när det är kolsvart ute. Måste också leta reda på någon snygg höstjacka, jag fryser ihjäl lite.
Igår passade jag på att shoppa lite på kappahl, när det var 25%rabatt på ett helt köp, beställde online och hämta o butik. Smidigt!  Exakt så som vi har och har haft i några år på våran webbshop! Så jag är glad att fler utökar med detta. Himla smidigt måste jag säga! Så vi får se när jag vår avisering om att hämta, då ska ni få se. ♥
Lowa var taggad att åka iväg imorse till dagis, det var ju några dagar sedan hon var där och när hon tagit på sig nya mössan och nya vantarna hoppade hon runt här hemma, mamma snälla kom och fota mig!
Jag tycker iofs att det är väldigt roligt att de vill vara med på bild, för ett par år sedan sprang de stora barnen åt varsitt håll om jag tog fram kameran! =P


Det börjar ta sig i vardagsrummet också, men tror ni inte att vi behövde åka till ikea igår igen?
Jag märkte att jag hade tagit fel luckor till skåpet när vi monterade. Alltså SÅ jävla irriterad på mig själv!
Men det löste sig ganska så bra ända, vi åkte in , bytte till de vi skulle ha och sen köpte vi en toppskiva , det glömde vi också dagen innan. Det blev lite stressigt den dagen för vi va sena och Ikealagret stängde, så inte så konstigt det blev lite fel och att vi glömde 😉

Ska berätta något roligt också nu. Vi har bestämt oss för att totalrenovera köket! YEY!
ÄNTLIGEN! Eftersom vi var tvungna att riva upp golvet även i köket så kan vi lika gärna renovera hela köket också.
Så nu har vi bestämt oss för att göra det! Vi kommer riva ut allt. Och byta ut, då får vi alla färger precis som vi vill.
Nu till den stora frågan. Vart köper man bra kök? Hit me med alla era bra tips!

Nu ska jag sätta mig och jobba med lite inköp innan det är dags för mig att åka in och jobba på Neo-Iva. ♥

Hoppas ni får en fin dag!
Puss & Kram / Angelica

13 reaktioner till “Tipsa mig om bra grymma kök!

 1. Söta lilla Lowa, så fin! Du får visa lite av vardagsrummet sen hur ni fått det, ser i bakgrunden att det köpts nya soffor.
  Ha en fin dag!

 2. Vårt kök från 2009 är från ”kvick” så NÖJDA! Inte stor skillnad i pris mot IKEA. Men i service!!! De har också lite andra smarta lösningar mot andra kök, vi har tex extra djupa lådor i vår köksö. Sväljer hur mycket som helst ??

 3. Gullunge ? Så fin i rosa ?
  Jag kan också rekommendera Ikea. Vi satte in ett kök köpt på Ikea för 11 år sedan och har inte varit annat än nöjda med det. Fungerar fortfarande fint och inget direkt märkbart slitage. Att jag trots detta är sugen på nytt är väl mest för att förändring förgyller tillvaron ?? Blir det nytt så blir det Ikea igen ??
  Lycka till i ert val! Kram

 4. Vi har kök från Marbodal som vi köpte hos Optimera. Kanonservice! ?? Det här är ju några år sedan nu och om jag skulle byta idag skulle jag nog ta en ordentlig till på Ballingslöv eftersom de har så in i bomben snygga kök! ?
  Kram kram..ser fram mot att följa er köksrenovering!

 5. Hej, först och främst vill jag beklaga att det negativa som ni upptäckt i huset, det ska ingen behöva gå igenom. Men ni är starka och duktiga! Tänk vilken kunskap ni får! Roligt att ni nu också ska fixa köket. Allt detta ni har gjort på dom här få månaderna gör att ni inte behöver renovera om på flera flera år! Glöm inte att värdera om huset och på så sätt ev ändra om lånen till det bättre.
  När vi flytta till vårt hus här i Motala, så fastna vi för köket att det såg så proffsig, klassiskt och stilrent ut. Det visade sig att det är Ikeas stommar och lådor, men att fronterna, knoppar, spiskåpan är från företaget: A touch of Sweden. Dom pimpar Ikeakök. Det är värt ett besök, dom ligger utmed vägen till Askersund, det är ett falurött hus till höger om vägen mot Askersund, dom har även inredning och annat smått tror butiken i sig heter Stockshammar. Lycka till med allt, hittills har ni gjort ett jätte bra jobb med huset! Kram

  1. Hej Sofie!
   Ja det har verit en riktigt pärs detta! Tack för du kikar in och peppar, det värmer verkligen! ja vi har verkligen fått kunskap på vägen, nu kommer nog ingen renovering i framtiden kännas tuff 😉 Och som sagt, snart behöver vi inte renovera på flera år! <3

   Aha okej, vad spännande, har aldrig hört talas om det, så det ska jag definitivt kika in. Jag vet ju vilket fint hus ni bor i , och jag är SÅ avis, när jag såg det låg ute på hemnet så drömde jag om att flytta dit 😉 Hoppa ni trivs bra!
   kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer